Quzhou HanYin gåva facotry registreras i HongKong. Två dotterbolag (HanYin gåva factory och HanYin E-business företag) ligger i ZheJiang Kina.


Också vi våra produkter ingår: julgran produkter, nyckel kedja, flasköppnare, tält, hängmatta utomhus varor och presentreklam etc. Vi har egna professionella fabriker och designer, fabriken direkt försäljning att erbjuda konkurrenskraftiga priser för högkvalitativa varor bit.My tillhandahålla inköp för många utländska kunder, eftersom vi har en bättre förståelse av fabriken i Kina och har rika professional för utomeuropeiska marknaden, så att vi kan ge mycket bättre och professionell service för våra kunder


Vi har ett professionellt team för utländsk handel och var och en av dem är markerade genom mycket stränga tester, på detta sätt, vi kan se till de utomeuropeiska handel laget med riklig erfarenhet av utländsk handel och utmärkt kvalitet som kan tjäna kunden med en god förståelse av deras krav och kan hjälpa dem på första gången.


Vi har framgångsrikt samarbetat med många utländska kunder. Vi är övertygade om att vår produkt kan ta oss till världens scenen. För skillnaden regioner och kunder, kommer att vi föreslå den mest professionella förslag och hjälp för vår kund beroende på behoven hos kunderna och deras marknad.


Därför vill vi verkligen ha en långsiktig affärsrelation med kunder hemma och utomlands, ljusnar en lysande kommersiella framtid.

företag.