Frostat Pine Christmas Tree

Frostat Pine Christmas Tree
chatta nu
Produktinformation

Frostat Pine Christmas Tree

Frosted Pine Christmas Tree.jpg


Översikt:

◆ olika storlek och färg tillgänglig.

◆ totalt 1318 tips

◆ furu och pvc-spets frostat med snö

◆ gångjärnslister för snabb och enkel montering

◆ Endast avsedd för inomhusbruk

Träd, Metallstativ ingår


Detaljerad del för Frosted Pine Christmas Tree :


Frosted Pine Christmas Tree.jpg


Beskrivning:

Lägg till en varm festlig känsla för ditt hem med den vackra frostiga julgranen . Det sportar ett överflöd av tips. Lätt att montera med gångjärnskonstruktion, det här träets robusta grenar stöder enkelt julprydnader. Du kommer att älska den rymdbesparande designen av denna snöstil. Men oroa dig inte, det kommer fortfarande att locka mycket uppmärksamhet i något rum. Ett robust metallfäste ingår. Detta konstgjorda träd utformades för att hålla i många år framöver.

 

Specifikationer för 7,5-fots träd:
Form: full
Basbredd: 49 tum
Stativdiameter: 22 tum
Antal tips: 1318

 

Glöm inte att Fluff!

Börja helt enkelt på toppen och arbeta i en spiralrörelse nerför trädet. För bästa resultat, vill du börja från insidan och träna, var noga med att röra vid varje gren och placera dem upp och ner på olika sätt och kontrollera eventuella öppna utrymmen när du än är.

När du arbetar dig ner, kommer spiralrörelsen att se till att du inte har några luckor. Och genom att röra vid varje gren får du det önskade fulla, naturliga utseendet.

Observera att många av våra träd levereras med en plastlock på polens ände som måste tas bort före montering.

Ny och exklusiv för Hayneedle: trädkrage! Prova en stilfull, naturlig-vibe trädkrage i stället för en trädkjol i år. Perfekt för träd står 22 tum eller mindre i diameter för ett perfekt ackompanjemang till ditt träd.Frågor och svar:

F: "Hur samlas det?" A: Detta träd består av ett stativ, en nedre sektion, mellansektion (två delar) och toppdel. Trädgrenar är redan knutna till trädsektionerna. Montera först stativet och fäst sedan bottenprofilen på stativet. Fäst mittdelen till bottenprofilen och fäst sedan övre delen i mittdelen. När alla sektioner är monterade måste du öppna trädbladet i olika riktningar.

Fråga: "Vad är gångjärnsgrenar? Hur många delar ska trädet konstrueras?" A: Detta träd kommer i fyra sektioner. Dessa sektioner har grenarna fästa på gångjärnen. Dessa gångjärn gör det möjligt för grenarna att vikas in i trädet för enklare förvaring.

F: "Var är det här trädet gjort?" A: Denna julgran är gjord i Kina.

F: "Vad är den maximala trädbredden?" A: 7.5ft bredden är 49inches.

Fråga: "Jag har problem med att montera mitt träd. Polen längst ner kommer inte att passa in i stativet." A: Plastlocken på stolpen är avsedd för frakt och bör tas bort före montering.Kontakta oss:

10419_LOGO (12-21-13-58-17) .png

BETTY XU

QUZHOU WINGA GIFT CO., LTD.

NEJ. 62-2, HEHUA TANG, MACHE VILLAGE, HUSHAN STREET, JIANGSHAN, ZHEJIANG, KINA

EMAIL: SALES3@CHINA-MADE.CC  

           SALES002@HANYIN-GIFT.COM

 

MOBIL (WECHAT): + 86-13454046919

ONLINE KONTAKT:

SKYPE: bettybaby1985

QQ: 306763470

微 信 .png

Frostat Pine Christmas Tree

Förfrågning