Christmas Garland Köpguide

Christmas Garland Köpguide


En julkrans är en dekorativ krans eller sladd som kan bestå av olika semesterinspirerade saker. Det är väldigt populärt för att dekorera julgranar såväl som inuti och utanför hemmet. Garlands kan skapas med både konstgjorda och naturliga lövverk i olika designmönster. Trots att kransar nu anses vara en vanlig juldekoration, har julkrans sina rötter i Europas efterskördstraditioner och de tidiga amerikanska bosättarna som förde anpassningen till Nya världen. Julkransar finns i olika typer och stilar eller kan göras från grunden med saker som representerar jul, såsom vintergröna grenar och bär. Vissa kransar har ljus medan andra har pärlor eller flockningar som ser ut som snö. Den här guiden utforskar hur julkransar blev ett populärt dekorationsobjekt, olika användningsområden för kransar i dekoration, de olika typerna av julkransar som kan köpas eller tillverkas och hur man hittar julkransar online med hjälp av http: //www.hanyin-christmastree. com / .

Christmas garland

Historia av julen Garlands

Julkrans traditionen går tillbaka till de tidiga européerna som sträckte sig tillsammans med kransar som ett sätt att tjäna extra pengar efter höstskörden när det fanns lite annat att göra. Under denna tomgångsperiod mellan skörd och jul skulle arbetarna våga sig in i skogen och samla löv tillsammans för att bygga kransar. Tall, gran och granar var ofta de mest populära föremålen som folk brukade göra kransar, men majsfiskar, apelsinskalar, mossor och torkade frukter var också populära.

Familjer samlades ofta kring eldens ljus på kvällarna för att vrida de föremål som de hade samlat hela dagen i kransarna, vilket kan vara så mycket som 20 till 40 meter på en kväll. Eftersom kransarna gjordes strax efter skördssäsongen, som var precis före semestern, blev kransarna en signifier av början av julen.

I början av 1900-talet blev det naturliga bladverket mer skarpt i skogen och landsbygden. Människor började vända sig mot konstgjorda plastdetaljer för att göra sina kransar. Plast vintergröna och holly blev populär vid tiden på grund av frånvaron av naturliga föremål. Så småningom användes silke för att skapa blommor och grönska och de blev snart de föremål som oftast används för att göra kransar på grund av deras realistiska utseende. På 1960-talet blev vinyl och PVC populära material som användes vid byggandet av kransar på grund av deras låga produktionskostnader och realistiska utseende.


Olika användningsområden för Garland

Julkransar är den vanligaste dekorativa delen av julen utanför julgran. Idag betyder kransar att semestersäsongen kommer på samma sätt som hundratals år. Garlands har många olika användningsområden när det gäller att skapa en varm semester atmosfär i hemmet.

Område

Använda sig av

Julgran

Ofta brukade repa runt julgranen kan göras av olika föremål som popcorn, glitter eller ljus; skapar ett festligt utseende

Banister

Vanligtvis viks runt banister eller hängde på utsidan av den för dekorativ effekt; länkar festlig inredning på bottenvåningen till golvet ovanför; ljusar trapporna

Härd

Placeras runt kaminens framsida; ger en naturlig atmosfär i lägenheten i hemmet

Mantel

Kör längs toppen av kaminens mantel eller danglar framför den; skisserar eldstaden med naturlig och festlig inredning; förbättrar flammarnas överklagande

Utomhus

Kan hängas på verandor och räcke till accent julljus; kan placeras på träd och buskar för att skapa en semesterkänsla

dörröppningar

Ger utmärkt trim runt dörrar och dörröppningar som accentuerar semesterandan; märkte lätt när man flyttade från ett rum till det andra

Julkransar är gjorda av många olika material för att passa alla områden i tabellen ovan. De material som valts bör komplettera färger och material i området.


Olika typer av julkransar

Garlands kommer i många olika mönster för att passa olika behov när det gäller att dekorera för julen. Julkrans säljs vanligen i längder på ca 9 fot med diametrar som normalt sträcker sig mellan 6 och 8 tum. Högre prissatta kransar kan vara så breda som 10 till 20 tum om så önskas, men tunnare kransar är mer praktiska för de flesta dekorativa behov som trimning runt dörrar och mantlar.


Pre-lit Garlands

Ljusa kransar har små lampor som är sammanvävda i huvudbandet av kransbandet för att ge mycket unik och inbjudande inredning. Lamporna kan vara klara, färgade, LED eller flera färger beroende på individens önskan. Förbelyst julkrans är väldigt populär för att placera på mantlar på eldstäder, julgranar och på trappstapelbanor.

Traditionell tall

Tallskenor är en vanlig och mångsidig krans som kan användas i alla dekorativa situationer. Pine garlands mest liknar de ursprungliga naturliga föremålen som samlades i skogen för att producera kransar för hundratals år sedan. Detta ger en mycket traditionell överklagande som matchar fint med antik och klassisk motiv. Tallskenor kan förtändas eller kan blandas med andra typer av kransar för att skapa olika effekter. De används ofta i alla delar av hemmet för dekoration.

Beaded Garlands

Beaded garlands finns i olika storlekar och former och i olika färger beroende på stilen av pärlor som används. Akrylkristall och glaspärlor är populära semesteraccenter i olika färger och de kan sammanfogas med andra typer av kransar för att skapa en unik effekt. Beaded kransar brukar användas som accenter på banister och runt dörröppningar, men kan användas inom alla områden av dekoration, särskilt i kombination med andra typer av kransar.

Berry Garlands

Berry garlands är en mycket populär krans typ som kan användas på egen hand eller blandas med andra typer för att accentuera dem. Den används ofta med pinjekransar på grund av den traditionella överklagan. Bär var en av de saker som människor anskaffade från skogen för att göra krans för hundratals år sedan. De skulle låta bären torka och härda och sedan använda dem tillsammans med vinstockar för att göra vackra kransband. Idag är bären syntetiska och finns i många olika färger och mönster. Konstgjorda bär har fördelen att de uppträder som om de bara valts, till skillnad från naturliga bär som måste torkas. Berry garlands är användbara överallt i hemmet men glans i områden som kräver en mer delikat beröring, som kök eller badrum.

Tinsel Garlands

Tinsel garlands är en av de mest festliga typerna av krans med sitt skimrande material som efterliknar isens effekt. Tinselkransar brukar användas på julgranar där den lutas runt trädet, men det är också mycket populärt på banister där dess gnistrande egenskaper skapar en bländande effekt. Tinsel garlands finns i många olika stilar och färger för att passa alla stilar av inredning.

Flocked Garlands

Flocked kransar liknar pinjekransar men är täckta i en konstgjord substans som liknar snö. Flocked kransar är speciellt tilltalande när dekoratören vill ge intryck av en snöig jul, och den traditionella tallarken blandas med snöig flockning skapar just den överklagan. Flocked kransar finns vanligtvis på en eldstad mantel eller eldstäder, eller var som helst en traditionell tallkrans kan placeras.

Så här köper du julkransar :

När du söker efter julkransar för att köpa online, är det bästa sättet att hitta den produkt du letar efter genom att använda de kraftfulla sökverktygen som finns på http://www.hanyin-christmastree.com . Helt enkelt gå till hemsidan hemsida och skriv in ett sökord som julkrans i sökrutan. Detta kommer att returnera ett antal olika auktionsresultat som innehåller kransar av olika stilar och typer som hänför sig till jul. Du kan förfina din sökning genom att välja olika kategorier som kommer att begränsa din sökning beroende på mer specifika aspekter som du är intresserad av. Om sökresultaten fortfarande är för breda kan du ange mer specifika sökordsvillkor som specificerar färg eller om du vill lysa eller outlitade krans typer. När du väl har bestämt dig för den exakta kransen du är intresserad av, är nästa steg att verifiera säljaren.

BETTY XU

QUZHOU WINGA GIFT CO., LTD.

NEJ. 62-2, HEHUA TANG, MACHE VILLAGE, HUSHAN STREET, JIANGSHAN, ZHEJIANG, KINA

EMAIL: SALES3@CHINA-MADE.CC  

           SALES002@HANYIN-GIFT.COM

 

MOBIL (WECHAT): + 86-13454046919

ONLINE KONTAKT:

SKYPE: bettybaby1985

QQ: 306763470

微 信 .png

Slutsats

Julkransar är en av de vanligaste dekorativa föremålen som är knutna till jul, nästan lika mycket som julgran. Under tidigare århundraden tillverkades kransar av lediga fältarbetare efter att skörden var över med hjälp av naturliga föremål som de samlade från skogen och landsbygden. Julkransar gjordes i replängder på upp till 40 meter långa och kan lindas runt lätta inlägg och träd lika för att skapa en firande atmosfär i staden. Idag signalerar julkransar på samma sätt semesterens säsong genom att ge samma dekorativa anda som de har gjort i hundratals år. Många material används för att göra julkransar, från klädsel till bär. Decorators kan hitta någon form av krans i olika färger och storlekar genom att söka på http://www.hanyin-christmastree.com . Vi gör det snabbt och enkelt att hitta julkransar som kommer att ge en speciell touch till någons juldekorationer.