Julgran är en viktig prydnad för att fira jul

Julgran är förenlig med firandet av julens essentiella ornament, men också en del av julaftonet. Om det inte finns något julgran hemma, kommer det att avsevärt minska den festliga atmosfären.

24 december kallas julafton, är familjeåterförening, tillsammans julmiddag, varje gåva ögonblick. Julgranen är ett måste för festivalerna. Det är vanligtvis täckt med små gran eller tallar, och grenarna är täckta med prydnadsföremål, gåvor och lyktor. Julgran Det finns en ljusstjärna på toppen av trädet för att ange hur de tre kungarna i öst går till Betlehem. Enligt legenden dekorerade den tyska religiösa reformatorn Martin Luther världens första julgran så att alla människor kan njut av julens nattstjärnor blinkar skönheten i bergen nästa natt.

Julgran är förenlig med firandet av julens essentiella ornament, men också en del av julaftonet. Om det inte finns något julgran hemma, kommer julgranen kraftigt att minska den festliga atmosfären. Vi vet alla och känner julgranen, men för julgranens ursprung, vet julgrans innebörd hur mycket du vet? Här, Xiaobian att ge dig information om julgranens ursprung!

Först, julgransens ursprung (1): julgransens legend

Moderna julgranar härstammar i Tyskland, och senare gradvis populära i världen, som julafton i en av de mest kända traditionerna. Det sägs att julgranen först uppträdde i antikens Rom i mitten av december, den tyska missionären Nicholas i 8th century med det vertikala trädet tillägnad barnet. Därefter tog tyskarna 24 december som Adam och Eva festival och satt på "trädgårdsgården" som symboliserade Edens trädgård, julgran och hängde kakorna på det heliga brödets vägnar, symboliserar försoningen och den ljus och bollen som symboliserar Kristus. Vid 1500-talet utformade den religiösa reformatorn, Martin Luther, en julkväll för en stjärnig natt, som är utformad för att hyra ett julgran med ljus och bollar hemma.

För det andra, julgransens ursprung (2): julgransens legend

För julgrans ursprunget har väst också ett annat ordstäv: det finns en bra bonde på juledagen, varligt underhöll ett vandrande barn, avsked, barnet vikte en gren in på marken, grenarna växer träd, barnets spetsiga till trädet till bönderna sade: "Varje år idag, julgran träden är täckta med gåvor och bollar för att betala din vänlighet." Efter att barnet lämnade, upptäckte bonden att trädgrenar blev till ett litet träd, han förstod att den ursprungliga mottagningen är en budbärare av Gud. Så, julgran idag människor ser julgran hänger alltid på en liten gåva och bollen

Tredje, julgranens ursprung (3): Julgransens legend

Enligt journalerna för julanpassningen är det första julgran ett litet palmer på den vita sidan av staden. På den första natten av Jesu födelse gick Jungfru Maria och S: t Josef till den kalla staden, mycket trött, och Jungfruen föll under trädet ett tag, den lilla palmen, Se, julgran utöka sina grenar till Jungfru Maria att motstå den kalla vinden blåser. I mitten av natten föddes Jesus Kristus. Vid denna tidpunkt uppträdde himlen en särskilt ljusstarka stjärnor, utgjorde ett underbart ljus, slog direkt den lilla palmhuvudet, cirklade i en vacker bländare. Sedan dess, små bruna träd i julen, stod det för en härlig position.

Fjärde, julgranens ursprung (4): Julgranens legendariska

Legenden, det finns en man som heter Fulu Lunting dolda helgon, som bor i Tyskland, Alsace berg, han är mycket förtjust i barn. Ett år på jul hoppades han att de närliggande barnen kunde leka lyckligt tillsammans, men det var fattigt och hade inga pengar att köpa barnens favoritleksaker och godis, så han var besvärlig för det. I fallet med

En morgon, när Fulle Lentin går i skogen såg han plötsligt en liten cederträ, och träden var täckta med snö och många små isbarer hängde på solen och solen sken och sken. Och han tog tillbaka trädet och hällde det i bassängen. Och plocka upp någon vild frukt i skogen, och sedan gjorde mjölet något kors, eller stjärnformad tårta, som hängde över grenarna. Och med några små ljus, in i grenarna, julgran klädde trädet i en bländande, mycket vacker. På julafton spelade Fulle Lenting klockan, barnen hörde, gick till stugan, alla runt trädet, dansade sångsjulsånger och sedan Fulu Lunting kakan till barnet Vi äter, låt alla ha en lycklig jul. Senare cirkuleras denna beställning.

År 1837, den tyska prinsessan Helen, gift med en hertig av Frankrike, spredde julgranen med henne också till Paris. År 1841 satt Victoriaens man, ett julgran, julgran placerad framför Windsor Palace. Denna anpassning spred sig från kungafamiljen till adelen, och sedan populär till folket.

Julgran (Kristmastree) är ett ljus och ornament till gran eller främmande tallar, med sin vackra hållning blir en oumbärlig dekoration av jul. Ett brett utbud av julgranar, det finns naturliga tall- och cypressträd, det finns konstgjord julgran och vitt julgran. Julgran Varje julgran är täckt med en rad prydnadsföremål, men toppen av varje träd måste ha en stor stjärna, en symbol för tre bröder att följa stjärnan och hitta Jesus, och bara familjen i familjen kan lägga detta hopp Star håller ut.