Julgran är en oumbärlig prydnad


Julgranar verkar verkligen i Tyskland först, då i Europa och USA att bli oumbärliga dekorationer för jul. De brukar använda färgglada ljus, vax, gåvor eller änglar för att installera julgran, särskilt i nordvästra USA, julgran på grund av de rika lokala skogsresurserna, kommer de att vara hela familjen att välja ett riktigt träd som julgran.

När det gäller trädet är många människors första reaktion tallet, i själva verket är bara hälften av de första och mest autentiska julgranarna faktiskt granträd, julgran eftersom växten i vinterblad är inte lätt att falla av, och färgen och smaken är inte starka, mycket lämpliga. Vad är trädet, Fir är den mest autentiska julgranarten.

Faktum är att förutom gran är alla tallar alla möjliga, till exempel silvergran, vit gran, som är den mest primitiva av de två sorters julgranar. Den kaukasiska granen är också en vanlig typ av julgran.

Det finns några fångar på vissa ställen som är lämpliga för julgranar, julgran och som svar på uppmaningen till miljöskydd, fler julgranar ersätts med plast, så att inte bara ett träd kan användas under en lång tid utan också mer ekonomiskt. Träet är vilket träd, brukar nu använda plasten för att få FIR utseendet att sälja.

Julgran upp det vintergröna trädet som en del av julfirandet. Eftersom tallarna är vintergröna symboliserar det vintergröna träd det eviga livet som ges till kristna som tror på Kristus. De spetsiga trädplattorna pekade på himlens rike. Stjärnorna prickade över träden representerar den speciella stjärnan som leder de vise till Betlehem för att hitta Jesus. Julgran Ljuset av stjärnorna är tänkt att förmedla världen den Ljusa Jesus Kristus. Gåvan under trädet representerar den gåva som Gud ger till världen genom sin enda son: Hopp, kärlek, glädje och fred.