Julgran lampa klä upp skicklighetFler och fler människor med Kristus vind jul, oundvikligen för att dekorera julgran kostar en hjärna. Julgranlampan är den mest grundläggande dekorationen, julgran med ljus proportionen är lämplig, den slingrande hängande graciösa julgranlampan kan göra festivalen mer rörlig och mer glänsande.

Julgranlampa Klä upp skicklighet

Jul kommer, många människor är upptagna med att köpa saker för att klä julgran, där julgranlampan är absolut nödvändig. Men hur dekorerar julgranljuset? Vilken färg på julgranljuset är bättre att titta på?

1, röd, grön, symboliserar den festliga. Varmröd kan ge oss entusiasm, hoppas, den traditionella gröna juldekorationen är USA: s huvudfärg. Julgran med ljus är också den vanligaste familjeanvändningen av färgens layout, den kan markera den festliga atmosfären. Julklapp i röda, röda band, klockor, med grönt julgran, röda rätter med gröna servetter, röda och gröna kransar mm, julgran med ljus är att skapa en varm julstämning bra tillbehör.

2, guld, symbol för mode. Gyllene julstil är de senaste åren, på grund av sin starka känsla av mode blir guld också den främsta färgen på juldekorationer. Lågprofil, lyxig smak, som visas i glittrande färg och mönster av rosen. Och dekorera julgransprydnaderna, julgran med lätta hängen till de främsta guldpläterade, guldblinkande för hemmet för att lägga till en ljus ny färg.

3, vit, silver, symboliserar renhet. Vit och det utökade färgsilveret är Europas största färg, det symboliserar renheten av den heliga jungfru Maria, är temat julfärg. Ren vit färg som snö, fladdrande i luften, flingor som faller på trädet, gatorna. Julgran med ljus Som en silver eller vit julklappsvänner, försök sätta ett silver julgran i sovrummet, i trädet så mycket som möjligt med silverband och silverblock. För att göra juleträdets silvertema mer framträdande är glödlampan också ett bra val