Julgran lampa prestanda är mycket stabil


Fler och fler människor med Kristus över julen, kan inte låta bli att ordna en julgran för vissa hjärnor. Heliga julgransljus är den mest grundläggande dekorationen, andelen rätt, slingrande hängande i trädet julgran träd kan göra festivalen mer rörliga och mer glänsande.

Kom ihåg att passa rätt verktyg innan dekorera julgranen. Såsom användning av elektrisk stege i stället för nonchalant att hitta en pall pad hög; användning av standard tråd och förlängning strömsladd; varje sträng av julgran lampor på lampan inte kan plocka för mycket, om 500 för en sträng julgran med ljus om du behöver mer delas i flera strängar är kopplade till kontakten.

Granen tänds tillsammans

Kommer att vara insvept i granen på de första julgransljus till en boll, det låter lite överflödig. I själva verket kan detta undvikas i utsmyckningen av julgransljus mellan den trassliga tillsammans, dessutom är det praktiskt att ta klockan trädet lampor, hand slingrande, inte röra, julgran med ljus trotsat snubbelrisk egna.

Enkla slingrande metod

Först vända julgran lampor, så att när du kan intuitivt se bildandet av mönstret, från toppen av trädet ner att dekorera.

Om julen träd i hörnet, kan du från sidan av trädet inblandade till andra sidan, julgran med ljus längs framsidan av julen träd har inretts till botten kan vara.

Om granen är placerad framför fönstret, kan du promenera runt trädet 360 grader, innan och efter du kan se ljuset.

Julgransljus kallas även för LED lampor, det engelska namnet kallas LED Strip, formen av denna produkt är som ett band, plus den viktigaste produkten är den ursprungliga LED, så kallades julgransljus. Det är i allmänhet gjorda av lampa pärlor, kretskort, julgran med ljus PVC råvaror och så vidare.

Prestanda och egenskaper av julgransljus

1. julgran med ljus för att importera chip paket med lysdioder som ljuskälla;

2. julgran ljusvinkeln utformningen av de större, halv-vinkel vinkel > 120 graderna, enhetlig färg, inga fläckar;

3. julgran ljus urval av LED dedikerade konstant spänning nätaggregat, kretsdesign för konstant nuvarande slingan, arbete prestanda är mycket stabil, så att säkerställa normalt liv > 50.000 timmar;

4. julgransljus färg konsistens, färg röd, gul, grön, blå, vit, varm vit;

5. julgran ljusinstallation bekvämt och snabbt, efter en enstaka injektion tätskikt behandling, vattentät klass IP65, plast delar är installerade kort position, behöver inte några tillbehör, julgran med ljus kan installeras direkt i ordet hålet och fasta;

6. julgransljus att genomföra perforerade julgran bearbetning.

7. julgransljus kan vara färgglada och full färg controller att uppnå färgglada hoppa, lutning, monokrom, julgran med ljus färg fladder och andra effekter.