Julgranljuslindningsmetod


Fler och fler människor med Kristus över julen kan inte låta bli att ordna ett julgran för att tillbringa hjärnor. Julgranljus är den mest grundläggande dekorationen, andelen lämpliga, lindrande hängande trädklockor kan göra semestern mer rörlig mer glänsande. Men antalet julgranljus i slutändan, hur man väljer hur slingrande det?

1, den första är att välja lämplig plats på heminredning julgran.

Du kan skjuta dörren från dörren och se var den första platsen ofta faller hemma, där platsen är ljussamlingen, den här gången kan vi sätta julgran däri, men julgran med ljus som kanten av eldstaden eller fönstret på kanten av väggen är också rätt plats.

2, välj lämpliga julgranljus.

Festivalen dekoration bör återspegla dina personliga preferenser. Om du gillar den mer traditionella stilen, välj att använda den typ av stora olika färger av glödlampor; Julgran med ljus om du vill spara energi för att rädda planeten väljer du energibesparande LED-julgran ljusstång.

3, hur många ljus

Expert Tips: 7 meter hög julgran, åtminstone använda 500 små lampor; varje 1 fot högre kommer att öka 100. Om du gillar ett mer lysande utseende kan du använda 150 glödlampor per fot hög. Naturligtvis bör julgransens bredd ingå, ju större veckan julgranen, desto mer glödlampor behövs.

4, färdiga verktyg

Varje år i Förenta staterna, därför att julgransprydnaden skadas till nödnumret på mer än 15 000, därför, i dekorationen före julgran, kom ihåg att förbereda rätt verktyg. Såsom användningen av elektrisk stege istället för tillfälligt att hitta en pall till dynan högt; Julgran med ljus användningen av standard tråd och kraft förlängningssladd; varje sträng av julgranlampa kan inte välja för mycket, cirka 500 för en sträng, om du behöver mer För att delas upp i flera strängar är anslutna till kontakten.

5 lyser julgran tillsammans

Inleds i julgranen på de första julgranljusen i en boll, julgran med ljus det låter lite överflödigt. I själva verket kan detta undvikas i dekorationen av julgranljusen mellan de sammanfogade ihop, dessutom är det lämpligt att ta klockan trädljus, handlindning, inte röra, braving risken att trippla sina egna.

6, enkel lindning metod

Förvandla först julgranljusen, så att när du kan vara intuitiv för att se bildandet av mönstret, från toppen av trädet ner för att dekorera.

Om julgran i hörnet, kan du från den sida av trädet som är inblandat till den andra sidan, julgran med ljus längs framsidan av julgran har dekorerats till botten kan vara.

Om julgran placeras framför fönstret kan du gå runt trädet 360 grader, före och efter att du kan se ljuset.

Liksom snygga vertikala linjer Är det också mycket enkelt, julgran med ljus men avståndet mellan linjerna under det större, för att matcha formen på trädet.

Vill du göra ljuset lite 3D-känsla, kan du slå in mellan grenarna på trädsträdsljusen.

Kort sagt, din festliga du gillar det.

7, ljus arrangemang av de avancerade tipsen

a, kommer att vara olika färger på julgranljusen invecklade vackrare. Vita julgranljus, och lägg sedan till en monokrom eller flerfärgade julgranljus ovanför.

b, med en uppladdningsbar LET-lampa, trådhängare och några naglar för att producera en mängd olika former av konst julgranljus. Först avskurna kroken på toppen av hängaren, vrid den sedan in i ett träd, julgran med ljusstjärna eller annan form med tänger, och sedan linda julgranljusen och slutligen hänga på kanten av bokhylla eller kanten av fönstret.

c, julgranljusen insvept i trädet utomhus. Först lindade sig runt bagageutrymmet och lindades sedan mot grenarnas ände. Efter natten kan du se att hela trädet är upplyst, som en saga effekt.

8, efter säsong antagning

Vanligtvis före Alla hjärtans dag, till julgran för att ta bort dessa dekorativa ljus. Att städa upp trädet när trädet från botten av trädet, sakta vänder julgranljusen till en boll och äntligen kan vara ett rimligt sätt att ta emot i skåpet nästa år och sedan använda.