Julgransljus lägga till festliga CheerLampan julgran och träd form geniala kombinationen, är en ny typ av landskap dekoration belysning. Utseende form verklighetstrogna, vackra, praktiska. är det första valet för staden belysning och courtyard dekoration.

Julgran lampor används främst för semester jul, Halloween, nyår, alla hjärtans dag, fest och bröllop och andra idealisk dekorationer, kan installeras i julgran, vardagsrum, sovrum, trappa korridor, innergård, trädgård och någon plats du kan tänka på, julgran med ljus för att lägga till i feststämning och romantisk stämning.

Fler och fler människor med Kristus vinden jul, oundvikligen att dekorera granen kostar en hjärna. Julgran Christmas lights är den mest grundläggande dekorationen, andelen lämpliga, slingrande hängande lämpliga julgran julgransljus kan göra festivalen mer rörliga och mer glänsande. Men julen träd julgran lampa exakt hur mycket, hur du väljer hur att Linda det?

1, först är att välja rätt ställe att dekorera granen.

Du kan driva dörren genom dörren för att se där första ögat ofta faller hemma, där ljuset är samlat, och denna tid som vi kan placera granen där, men, granen med ljus som kanten på den öppna spisen eller fönsterväggen , är rätt ställe.

2, Välj de högra julgransljus.

Dekoration av festivalen bör återspegla dina personliga preferenser. Om du föredrar en mer traditionell stil, välja en glödlampa med en mängd olika färger, julgran med ljus och om du vill spara energi rädda planeten, välja en energieffektiv LED Christmas tree lampa.

3, hur många lampor har du behöver?

Expert Tips: 7-fot-tall granen, minst 500 små lampor, varje 1 fot högre än 100. Om du gillar en piggare look, kan du använda 150 av lökar per fot hög. Naturligtvis också för att beräkna bredden på granen, julgran med ljus den större omkretsen av granen, den mer glödlampan behöver.

4, få verktyg redo.

Varje år i USA, antalet personer som skadas i utsmyckningen av granen är över 15.000, så kom ihåg att förbereda rätt verktyg innan dekorera julgranen. Exempelvis en elektriker stege istället för en pall för att höja det, julgran med ljus Använd en standard tråd och power förlängning; glödlampan på varje jul träd inte kan vara för mycket, cirka 500 är en sträng, om mer behöver delas in i flera strängar att ansluta till kontakten.

5, granen lyser upp regementet

Lampan julgran som skulle ha varit lindade runt granen sattes först i en grupp, som lät överflödig. I själva verket kan detta undvikas i utsmyckningen av de julgransljus trassla ihop, i tillägg, också lätt att ta lampan julgran, ena handen slingrar, inte rörigt, julgran med ljus att riskera snubbelrisk själva.

6, enkel slingrande metod

Det första julgran lampan makt, så att i den slingrande tid kan du visuellt se mönstret av bildning, från toppen av trädet dekorerade nedåt.

Om granen är placerad i ett hörn, kan det dras från ena sidan av trädet till andra sidan, julgran med ljus längs framsidan av julgranen till botten.

Om granen är framför fönstret, kan du vrida trädet 360 grader och se lampor fram och tillbaka.

Som den chica vertikala linjen? Också mycket enkelt, bara raden nedanför avståndet vara större, julgran med ljus för att matcha formen på trädet.

För att göra ljuset lite 3D, kan du linda trädet lamporna mellan grenarna.

Med ett ord, du njuta av din semester.

7, belysning arrangemanget av de avancerade tips

A, det är vackrare att Linda de olika färgerna i julgransljus tillsammans. Vita julgransljus är viktigaste, och Lägg sedan till en monokrom eller multicolor julgransljus.

B, uppladdningsbara låta lampor, tråd hängare och naglar för att göra olika former av konst julgransljus. Skär kroken ovanför hangaren och vrida den in i ett träd, julgran med ljus stjärna eller annan form med en klämma, sedan Vrid lampan julgran och hänga den på kanten av bokhyllan eller fönstret.

C, wrap granen lyser runt utomhus. Wrap stammen först och sedan vrida det mot slutet av grenen. Efter mörkrets inbrott kan du se hela trädet lyste upp som en saga-effekt.

8, efter säsongen att ta emot

Vanligen före alla hjärtans dag, ta bort dessa dekorativa lampor av julgran. Städa upp julgran lampor från botten av träd start, kan långsamt slingrande julgran lampan till ett regemente, slutligen vara alla rationella i skåpet under nästa år att använda.