Julgranljus gör festivalen mer rörlig och ljusareFler och fler människor med Kristus vind jul, oundvikligen för att dekorera julgran kostar en hjärna. Julgranlampan är den mest grundläggande dekorationen, andelen är lämplig, den slingrande hängande graciösa julgranlampan kan göra festivalen mer rörlig och mer glänsande.

1, den första är att välja rätt ställe att dekorera julgran.

Du kan skjuta dörren genom dörröppningen för att se var det första ögat ofta faller hemma där ljuset samlas, och den här gången kan vi placera julgranet där, men julgran med ljus som kanten på eldstaden eller fönstervägg, är rätt plats.

2, välj rätt julgranljus.

Festivalen dekoration bör spegla din personliga preferens. Om du föredrar en mer traditionell stil, välj en glödlampa med ett brett utbud av färger, julgran med ljus och om du vill spara energi väljer du energibesparande julgranlampa.

3, hur många lampor behöver du?

Expert TIP: Den 7 fot långa julgran, minst 500 små ljus, varje 1 meter högre än 100. Om du gillar ett ljusare utseende, kan du använda 150 av glödlampor per fot hög. Naturligtvis, för att beräkna bredden på julgranen, ju större omkretsen av julgranen, julgran med ljus, desto mer behöver glödlampan.

4, få redskapen redo.

Varje år i USA är antalet personer som är skadade i julgranens dekoration över 15 000, så kom ihåg att förbereda rätt verktyg innan du dekorerar julgran. Använd till exempel en elektrikerens stege istället för en pall för att höja den. Julgran med ljus använder en vanlig tråd och kraftförlängning. glödlampan på varje julgran kan inte vara för mycket, cirka 500 är en sträng, om flera behöver delas upp i flera strängar för att ansluta till kontakten.

5 lyser julgran upp regementet

Julgranlampan som skulle ha blivit inslagna runt julgran var först satt i en grupp, som lät överflödig. Faktum är att detta kan undvikas i dekorationen av julgranljusen som sammanfogas tillsammans, dessutom lätt att ta julgranlampan, en handlindning, inte rörig, julgran med ljus riskerar risken att trippla sig.

6, enkel lindning metod

För det första, julgranlampan, så att du i visuell tid kan visuellt se bildandet av mönstret, från toppen av trädet dekorerat nedåt.

Om julgran är placerad i ett hörn kan julgran med ljus dras från ena sidan av trädet till den andra sidan längs framsidan av julgran till botten.

Om julgran är framför fönstret kan du vrida trädet 360 grader och se ljusen fram och tillbaka.

Gilla den eleganta vertikala linjen? Också mycket enkelt, bara linjen under avståndet för att vara större, för att matcha formen av trädet.

För att göra ljuset lite 3D kan du linda trädljusen mellan grenarna.

Med ett ord njuter du av din semester.

7, julgran ljus arrangemang av avancerade tips

A, det är vackrare att koppla samman julgranens olika färger tillsammans. Vita julgran Ljus är de viktigaste, Julgran med ljus och lägg sedan till en monokrom eller mångfärgad julgranljus.

B, använd uppladdningsbara ljussignaler, trådhängare och naglar för att skapa olika former av julgranljus. Klipp kroken över hängaren och vrid den i ett träd, stjärna eller annan form med en klämma, vrid sedan julgranlampan och häng den på kanten av bokhylla eller fönstret.

C, lindra julgranljusen utomhus. Vik upp stammen först och vrid den sedan mot grenens ände. Efter nattfall, julgran med ljus kan du se hela trädet tändas som en saga effekt.

8, efter säsongen att ta emot

Vanligtvis före Alla hjärtans dag, för att ta bort dessa dekorativa ljus av julgran. Rengör julgranljuset från botten av trädstart, sakta slingra julgranlampan i ett regement. Julgran med ljus kan äntligen vara allt rationellt i skåpet nästa år att använda.