Julgransprydnader

Julgran är en del av julfirandet med stearinljus och ornament som dekorerar gran eller tallar. Modernt julgran har sitt ursprung i Tyskland. Tyskarna ordnade ett gran i trädgården av Eden i hemmet den 24 december, Adam och dagens dag, och hängde kakorna på den och symboliserade helgedomen (kristen försonings märke). Modern användning av alla typer av kakor istället för heligt bröd, men också ofta en symbol på Kristus ljus. Dessutom har inredningen ett jultorn, en trästriangelstruktur, det finns många små galler placerade Kristus staty, tornet dekorerat med vintergröna lövverk, julgranstearinljus och en stjärna. Vid 1500-talet slogs jultorn och Eden träd i julgranar

Nu är fler och fler människor jul, många familjer tycker om att ha en julmiddag i julen. Förutom att äta bättre, men också att göra hemma för att dekorera atmosfären ah. Julgran är den mest grundläggande juldekorationen, föregående julgran är väldigt stor, om inte en gård inte engagerar sig i. Men nu är julgran stor, liten, komplex och abstrakt. Även om du inte har någon herrgård, julgran kan du också hålla ett julgran hemma.

rekommendera

Trä julgran smycken

Detta julgran är gjord av grovt hampt rep, lasergraverat, fint och vackert. Vanligtvis har många ornament, men de flesta är monotona kvaliteter, ljusa färger mer festlig atmosfär. Om du saknar utrymme, kan du också hänga dem i ditt större julgran eller på vindrutan eller på presentkorgens rep för att ge vänner och släktingar, julgran ge dem en överraskning.

Vissa säger att världens mest miljövänliga sak är julgran, bara en gång per år, och råvaror kan inte försämras. Men i själva verket finns det dagligt bruk av julgran. Till exempel, den här julgransformen noteringsmappen. Förutom att kunna lägga på skrivbordet när inredningen, men också en anteckning på anteckningen ovan, registrerar för att undvika glömda viktiga händelser. Och det är inslaget med metalltrådslook, men även folk kan se julgranen kan vara mycket känslig.

Med träet är några enkla färger, lite mjuk liten nyfärg, julgran och några stora röda och gröna festivalfärger, det här är ett träträ som är det sista av detta. Ljusa färger kan inte uttryckas, kan bara sägas att den höga renheten Röd är röd, grön är grön. Och i mitten av någon ihålig runda, där inne finns trädukar, vilken snögubbe ah, jultomten ah Fyra hörn är desamma, som det gamla tornet i tornet som hänger i samma torn. Så att hela juleträdet omedelbart fräschas upp.

Honeycomb papper blomma blommor julgran

De första skogarna, julens träd var klar, vi hittade dessa killar oavsett storlek, allt väldigt svårt. Om webbplatsen behöver byta är det inte så bekvämt. Lyckligtvis finns det ett julgran med ett drag av blommor. Principen om detta julgrans handling är också mycket enkel. Är att använda den del av pappershäftande sättet, öppnas en gång en bikakform. Och sedan en tur blev det ett tredimensionellt koniskt julgran. Är det inte bekvämt? Och det är vanligtvis enkelt att lagra. Låt dem bara stapla upp i ett ark på linjen. Det andra året kan också användas, det kan sägas att det mest miljövänliga och effektiva julgran det

Stort julgran

För hemmet är inte brist på utrymme, bara bristen på atmosfären i familjen, får ett stort julgran hemma eller mycket bra. Även om det är oavsett hur mycket julgranen kan göras, men många är bara träd, ovanstående dekoration men också att köpa sina egna. Hur mycket att köpa, hur är det med problemet. Om du är en person som inte vill överväga dessa, är det här trädet mycket lämpligt för dig. Julgran Den är dekorerad med en mängd olika. Du får varan, öppnar paketet, behöver bara göra montering och sedan hängde upp dekorationerna bara bra vänner.

DIY julgran

Även om det kan användas för att få en färdig produkt är det väldigt bekvämt, men det saknar upplevelsen av roligt. Om det inte är realistiskt att låta dig ta ett 6 meter högt julgran, gör du ett julgran som ett julkort? Det koreanska trädet är en halvfabrikat. Förmodligen ritas konturerna och formen. Bara klippa ner dem och montera dem upp. Mitt i detta julgran finns det skikt av snö, känner mig väldigt Meng, väldigt söt.