Julgran symboliserar livet

Julgranen är vintergröna, och detta vintergröna träd symboliserar det eviga livet som kristna har gett till Kristus. Pekade trädplattor pekar på himlen. Stjärnorna prickade på toppen av trädet representerar den speciella stjärnan som leder den vise mannen till Betlehems söka efter Jesus. Stjärnans ljus betyder att få världen till Jesu Kristi ljus. Gåvan under trädet representerar Guds gåva genom världens enda son: hopp, kärlek, glädje och fred.

Julgranar är vanligtvis gjorda av vintergröna träd som cederträ, en symbol för livet för alltid.

Julgran är ett av de viktiga delarna av jul, modernt julgran som härrör från Tyskland, och senare senare populärt i världen, som julklappar i en av de mest kända traditionerna. Följande är studien av Xiao Bian samling av julgran på stilen, hoppas jag hjälpa dig.

1, detta julgran är väldigt vackert. Stammen viks runt många färgglada lilla lyktor, som en liten stjärna, i de gröna bladen mellan det mousserande. Julgran Grenarna är hängda med olika dekorationer.

2, avståndet, julgran som en grön krona. Långt bort är julträdets främsta träd mycket tjockt, så att två personer kan hålla sig. Dess bagage är slingrande, julgran som många pythoner runt. Träet greps med många ärr, som en sårad veteran.

3, min familj har julgransgrenar, mörkgröna löv som hänger på många små smycken. Det finns julemannen, liten lingpanna, liten boll och utsökt presentförpackning och så vidare. Det finns många färgglada lyktor som hänger från julgranen. När det slås på kraften som många färgade stjärnor i ögonkastet.

4, min mamma och jag valde först ett julgran, det är längre än jag! Sedan började vi noggrant välja ett litet litet hängsmycke för att dekorera julgran. Jag valde en vacker stor femuddig stjärna, utsidan är silver, som är rosa, mitt i guld broderat med engelska "God jul", ser ut som en glitter; Jag valde en gyllene Cirkelbarn, den har några stycken under de gröna bladen, gröna blad i mitten av två glänsande röda frukter och en vacker lilla röda blommor. Mor plockade en massa ljusa röda druvor, ovanför en gul båge, ljusa druvor i julgran kan spegla min mamma och jag ler. Vi valde också en härlig julsnowman, röd tryckfläkt, tre vita skum snöbit och en låda med färgstarka blinkande lampor.

5, ett brett utbud av julgranar finns det naturliga tall- och cypressträd, det finns konstgjort julgran och vitt julgran. Varje julgran är täckt med en rad prydnadsföremål, men toppen av varje träd måste ha en stor stjärna, en symbol för tre bröder att följa stjärnan och hitta Jesus, julgran och bara familjens familj kan lägga detta hopp Star håller ut.

6, julens löv är gröna året runt, det finns ljusgröna och mörkgröna. De långa löven är runda och växer sedan till spikar. Slutligen växer bladen sex horn, mörkgrön och grön. Bladen rörde handen, som tigerens klor. Så kallar folk det "tigerträd".