Julgran symboliserar livets återhämtning

Julgranar är en av de mest berömda traditionerna för julfirande. Vanligtvis sätter människor en vintergröna som ett tall i ett hus eller utomhus runt julen och dekorera det med julljus och färgglada dekorationer. Och lägg en ängel eller en stjärna ovanpå trädet. Ett vintergröna träd dekorerade med ljus och dekorationer, som en del av julfirandet. Det moderna julgran har sitt ursprung i Tyskland. Tyskarna dekorerar ett granträd (Eden Eden) hemma den 24 december varje år, Adam och Eva, och häng pannkakorna på toppen, julgran som symboliserar det heliga brödet (märket kristen försoning). I moderna tider användes olika kakor istället för det heliga brödet, ofta följt av en symbol på Kristus ljus. Dessutom är inredningen utrustad med ett jultorn, en träkantig struktur, med många små hyllor placerade på Kristi staty, julgran tornet dekorerat med vintergröna lövverk, ljus och en stjärna. Vid 1600-talet slogs jultornet och Edenens träd i julgranar.

Denna anpassning var populär bland troende i den tyska lutherska kyrkan på 1700-talet, men det var inte förrän 1900-talet som landet blev populärt och blev en djupt rotad tysk tradition. I början av 1800-talet spreddes julgran till England, och drottningen Victoria och den tyska prins Albertens make populariserades i mitten av 1800-talet. Viktorianska julgranar är dekorerade med ljus, julgranlök och diverse bakverk, och hängs på grenar med band och papperskedjor. Så tidigt som 1700-talet blev julgran till Nordamerika av tyska bosättare och var populär under 1800-talet. I Österrike är Schweiz, Polen och Nederländerna också ganska populära. I Kina och Japan introducerades julgranen av amerikanska missionärer 19 och 20-talet, julgran dekorerad med färgglada blommor.

Julgranshistoria

Julgranar har, liksom jul, sitt ursprung i hedniska tullar också en avlägsen historia och blir ett vanligt fenomen i många kulturer på vintern. Julgranar tolkas i allmänhet som julgranar. Forntida hedniska påståenden bevarades i kristendomen, julgran och vintergröna träd symboliserar firandet av livets väckelse.

Romerska imperietiden, den gamla romerska mosaiken (nuvarande Tunisien), som visar den myt som segrar från Indiens grekiska vin Gud och manlig fertilitet, Dionysus (Dionysus, moderna forskare tror att han är reinkarnationsguden) som håller en gren av en barrträd. Den kristna processen kan också bekräftas i drömmen om korset av gammal engelsk poesi (Rödets dröm), där trädet är tortyrinstrumentet för Jesu tortyr. Julgran Diktet citerar också identifieringen av goda och onda träd registrerade i Genesis.

Moderna tullar kan inte direkt bevisa hedenska tullar. De tidigaste dokumenten kan spåras tillbaka till Tyskland på 1500-talet. Ingeborg Weber-keller, professor i europeisk antropologi i Marburg, identifierade en årlig broschyr från Bremen i år 1570. Hur man använder en kall skjorta plus äpplen, nötter, datum, kokosnöt, julgran Kakor och papper blommor är inredda i gudhus för att förtjäna barn av medlemmar av branschorganisationen som samlar godis till jul. En annan referens är från Basel, julgran där en skräddarsydd lärling bar ett träd dekorerat med äpplen och ost i närheten av staden år 1597.

Dekorationerna på julgranen verkar vara likartade runt om i världen. Eftersom julen är på vintern används julgranen i vintergröna träd. Det är mestadels en fyra eller fem fot lång tall palm eller liten tall, planterad i en stor blomkruka, täckt med färgglada lilla ljus eller glödlampor, julgran och en mängd olika dekorationer och band, samt barnens leksaker och gåvor från deras familjer. Efter dekoration lägg den i hörnet av vardagsrummet. Om det placeras i en kyrka, ett auditorium eller en offentlig plats, är julgran relativt hög, julgran och trädet kan också placeras under presenten.

Enligt julens tullregister är det första julgran ett litet palmer på vägkanten av den vita kalla staden. På den första natten av Jesu födelse var Jungfru Maria och S: t Joseph, när de gick till den vita kalla staden, mycket trötta, och Jungfruen vilade ett tag under det trädet och det lilla palmeträdet en begåvad, utvecklade sina grenar och gav Virgin en kall vind. På mitten av natten föddes julgran Jesus Kristus. Vid denna tidpunkt uppträdde en särskilt ljus stjärna i himlen och gav ett underbart ljus direkt in i det lilla palmträdets huvud runt omkring i en vacker bländare. Sedan dess har de lilla palmerna i julen en plats med en härlig position. När det gäller julgranen att vara populär över hela världen är det bara 19th century. Under medeltida tider, Tysklands populära religiösa drama, i Edens trädgård, efter att Gud skapade en man, Adam och Eva svek Gud, är leken med ett palmer täckt med äpple som representerar "Livets Träd" eller "vet gott och ont träd." Senare flyttade "Livets Träd" i Troendes spel hem och symboliserade Frälsarens tillkomst. Med denna symboliska utveckling, vid 15-talet, dekorera julgran, har det blivit en sedvanlig.