Vanliga arter

Barrträd

Songbo klass är i Gymnosperm Coniferopsida Sonko (Pinaceae) och taxodiaceae (Taxodiaceae), Cupressaceae (Cupressaceae) och familjen Araucaria (Araucariaceae) kollektivt. Som, Cupressaceae träd mest inte rendering Triangle Tower-liknande, mycket mindre var som julgran med; medan Nanyang Cedar avsnitt träd infödda Yu södra halvklotet (ligger på södra halvklotet i Nya Zeeland och Australien, förutom), oftast bara på södra halvklotet som julgran med andra området mycket brukade mindre som julgran; Sonko och Cedar avsnitt i, på grund av tall avsnitt har av arter men taxodiaceae av mer än 10 gånger, så tall avsnitt av anläggningen ofta var som julgran.


Pinaceae Abies

Pinaceae Abies (Abies) av mer än 10 typer av träd används som julgranar i världen än alla andra arter, på grund av GranTree, vackra, färg och lukt förtjusande och blad skära efter torkning inte är lätt att ta av, blir de populäraste julgran arterna. Gran (Abies alba, även känd som Gran, silver fir) anses vara den mest traditionella julgranen.


Picea

Tall och Gran träd med torn, och bar hårt lämnar, är en av de viktigaste treearten av granen. Bland dem, granen (Picea abies), lätt att odla, lågt pris och är därför mycket vanligt julgran arter.


Pinus

Furu är medlem, som tall, lycopodium, tall och i vissa områden kommer att väljas som en julgran. Doseringen är mycket mindre än granar och spruces.