Fiberoptiska julgran tillhör familjeliv dekoration fält

Fiber julgran vatten är simulering av julgranar, mestadels med plast, tunn film färgpapper och liten lykta sammansättning.

Fiber julgran vatten tillhör fältet av familjeliv dekoration. Det består av ett skal, en ljuskälla, menyfliksområdet optisk fiber balken positionering enhet består av en färgband ligger mellan ljuskällan och fiber bunten och kan köras kontinuerligt under små transmissionsmekanismen; Fiber Optic julgran menyfliksområdet ytan delas in i två eller flera regioner, och olika regioner bildas genom olika färgkombinationer, varje region har sin egen lag av färgförändring. Ljus genom menyfliken, Fiber Optic julgran genom fiber bunten i positionering hylsan, längs olika vägar till slutet av fiber optic tråd. Motsvarande optisk fiber bunten av samma område på menyfliken avger ljus av samma färg på samma gång, och den motsvarande optisk fiber bunten i grannregionen avger en annan färg på samma gång.

Bruksmodellskydd syftar till att ge en fiberoptisk julgran med romanen struktur och överlägsen den simulerade julgranen.

Fiber julgran den består av många grenar, är varje gren av flera grenar försedd med ett antal blad, träd spö och en blomkruka för fastställande träd staven, som kännetecknas av att varje gren av flera grenar består av ett gäng mu flera optiska fibrer och minst en stödjande rod. ; Fiber Optic julgran varje optisk fiber i ett paket av flera optiska fibrer är limmade med ett blad på grenen; Träd staven är sammansatt av en optisk fiber som består av mångfalden av grenar, Fiber Optic julgran vari minst en stödjande huvudsakliga spö ingår och en färg justerbar elektrisk ljuskälla arrangeras under trädet staven och ligger i en blomkruka. En fast bit arrangeras på grenen och träd spö perifera.

Fiberoptiska julgran vatten eftersom grenarna och träd stammen tillverkas av optisk fiber, och var och en av dess optisk fiber och en bit av leaf limning, under trädet staven med en färg justerbar elektriskt ljus, så varje optisk fiber under inverkan av elektriskt ljus källa i dess adhesion av bladen av huvudet att släppa ut färgglada LED lampor, så bruksmodellen är inte bara nya struktur och färska.

Den består av flera grenar, ett antal blad, träd spö och en blomkruka som användes för att fästa trädet polackerna. Var och en av grenarna i flera rot stammen består av en bunt av flera optiska fibrer och minst en stödjande rod, och varje optisk fiber i flera optiska fibrer är limmade med ett blad på grenen. ; Träd staven bildas av en fiberoptisk fas bestående av mångfalden av grenar, Fiber Optic julgran vari minst en stödjande huvudsakliga spö ingår och en färg avstämbara ljuskälla är ordnade under trädet staven och ligger i en blomkruka. Nyttighetsmodellen är lämplig för julpynt eller gåvor.