Fiberoptiska julgranar är mycket ornamentala

Fiber Optic Christmas Tree Division variabel ljusbärare tillhör fältet familjeliv dekoration. Den består av ett skal, en ljuskälla, bandet och den optiska fiberstrålepositioneringsanordningen består av ett färgband beläget mellan ljuskällan och fiberbuntet Fiber Optic Christmas Tree och kan köras kontinuerligt under den lilla transmissionsmekanismen; Bandytan är uppdelad i två eller flera områden, Fiber Optic Christmas Tree och olika regioner bildas av olika färgkombinationer, varje region har sin egen lag för färgförändring. Ljus genom bandet, genom fiberknippen i positioneringshylsan, längs olika vägar till änden av fiberoptiska ledningen. Den motsvarande optiska fiberknippen av samma area på bandet avger samtidigt ljus av samma färg och motsvarande optiska fiberbunt i grannregionen avger samtidigt en annan färg.

Fiber julgran produktionsprocessen. Fiberoptiska filament är jämnt anordnade på ett plan eller en cylinder med dubbelsidiga eller andra lim och löv klistras ihop, Fiber Optic Christmas Tree vinkeln mellan fibern och det dubbelsidiga bindemedlet mellan 40 ° -85 °, medan riktningen Av fibern och riktningen av bladets arrangemang är likartade. De limmade filamenten och bladen är jämnt lindade på grenarna, Fiber Optic Christmas Tree och filamenten är jämnt fördelade över grenarna och ljuspunkterna ligger längst upp i löven. Det fiberoptiska julgran, som är framställt med förfarandet enligt uppfinningen, är jämnt fördelat på ljusfibreringsljusets ljuspunkt, vilket avger bländande ljus och är mycket dekorativt.

Fiberoptisk julgran med hög säkerhet, kraft, färgdiversitet av egenskaper, den har en bas i trädgården, eldkreatur, färgljus, färgbassänger etc. Det är julgran i julgran med hjälp av optisk fiber För att förlora egenskaperna hos den förlorade, genom julgran botten basen installerad färg ljuskälla, sköt i färglampan ovanför färgbassängen, sänder till den optiska fiberänden så lyser julgran, Fiber Optic julgran eftersom färgbassängen är Roterande så att julgranens optiska fiber avslöjar de olika färgerna ljuset, bildar den bländande färgen julgran.