Historia

Utveckling och evolution

Julgranen sägs ha dök upp i romerska Saturnalia festivalen i mitten av December, Tyskland missionärer nigusi under 8: e Århundradet med en vertikal träd tillägnad El Nino. Därefter, tyska Festival den 24 December som Adam och Eva, symbol för Edens lustgård hemma "paradise tree", i montern för kakan, cookie, en symbol för synd och ljus och boll, en symbol för Kristus. Av 1500-talet reformator Martin Luther, för att få en stjärnklar julafton, design layout hemma en boll fylld med ljus och julgranar.

I 1700-talet börjar i Tyskland lutheraner populärt 19th-talet populär och Tyskland landet som Tyskland djupt rotade traditioner.

Början av 1800-talet, granen till Förenade kungariket.

Mitten av 1800-talet, Albert (drottning Victorias make, Tyskland Prince) och popularisera. Viktorianska julgran dekorerad med ljus, godis och finare bakverk, med ett band och papper kedjor hänger på grenarna.

Så tidigt som till 1600-talet julgran från Tyskland förde invandrare till Nordamerika, 1800-talet och allmänt populära. I Österrike, och Schweiz, och Polen och Nederländerna var också ganska populärt.

I Kina och Japan, granen i 19 och 20-talet USA missionärer passerat, dekorerad många med färgglada papper blommor.