Pe julgran dekorera steg


Pe julgran är användningen av PE material pe Julblad, trohet och tryck än vanligt PVCpe julgran är bättre, med PE löv producerat pe träd närmare trädet, av konsumenternas favorit, julen placerad i hemmet eller företagets dörr dekoration, Det är mer betyg.

Pe julgran

Hög: 2,1 m (kan anpassas)

Material: PVC-blad

Träd fötter: järn fötter

Dekorationer: Ingen

Belysning: (valfritt ljus eller LED-lampor)

Omedelbart till julen och nu på vägen kan vi redan se en hel del företag har blivit dekorerade pe pe julgran placeras ut, röd och grön, glänsande mycket trevligt, pe Julgran är inte en liten symbol för jul, det Pe julgran Dekorationer som? Hur man dekorerar pe julgran? Följ Xiaobian för att förstå nästa:

Julen är nu i Kina är också mycket populära festivaler, PE julgran varje dag en hel del affärer butiker kommer att dekoreras pe julgran används för att avställa atmosfären, och detta pe träd på grund av dekoration av olika material, är effekten annorlunda , Men de totala dekorativa stegen eller nästan Låt oss se hur du dekorerar julgran

Dekoration pe julgran steg ett: första pe julgran stent ut för att fixa löv i stödramen, slutföra varje lager pe julblad, så att löv expansion. PE Julgran Dekorerad pe träd Trä två: grenarna och lämnar i julgran, detta är inte begränsat hur installerat, enligt deras preferenser layout, den vanliga sättet för övre och nedre korset, och sedan en efter en montering Av grenarna, försiktig inte för snyggt, Håll lite av den naturliga hållningen på trädet. PE Julgran Dekorerad pe julgran Steg tre: nästa kan börja ordna julljus, den genomsnittliga layoutbelysningen är poängen. Kan läggas runt pe-trädet eller lindas upp och ner. Slutligen försiktigt utvalda smycken som hänger i trädet. För att undvika att bilden är för komplicerad, rekommenderas att inte välja för många sorters smycken, kan välja samma färg på varorna, dekorerad med pe-trädet kommer att få oväntade resultat.

Xiaobian påminnelse: I julljusets layout, sätt inte in för många strängar, det är bäst att inte överskrida 300W lampor, det vill säga 100W lampor kopplar inte in 3 strängar; 50 & #; W-lampor sätter inte ihop 6 strängar för att inte bränna glödlampan. Förutom dekorationen av julljuset, PE-julgran bör du först testa den lätta strängen är normal och sedan ordnad; Och diamantsträng, lätt att kroka orsakad av glödlampa misslyckas inte, bör layouten vara särskild uppmärksamhet. Pe Julgran dekoration är klar efter förslaget att vi försiktigt skaka smycken att se har varit ordentligt dekorerade i trädet.

Pe Julgran är julens främsta prydnad, så länge som julgranar dekorerade med en bra julstämning kom ut, pe julgransdekorationer och många, PE julgran specifikt vad, hur man dekorerar pe Julgran Xiaobian ger dig här Att presentera här, och vi skyndar oss att prova nu.