Pine Tree är ett symbol för det eviga livet

Pine tree träd urval av tall skäl: för jul är på vintern, så tallarna används av vintergröna träd. Eftersom tallet är vintergröna symboliserar detta vintergröna träd det eviga livet för de kristna som tror på Kristus.

Jul för att dekorera tallarna träd skäl:

Enligt journalerna för julanpassningen är det första pinjeträdet ett litet palmer på den vita sidan av staden. På första natten av Jesu födelse gick Jungfru Maria och S: t Josef till den kalla staden, väldigt trött, jungfruhvilden i trädet ett tag, det lilla palmet, som om det var gynnat, såg ut, utbröt sina grenar , Till Jungfru Maria för att motstå den kalla vinden som blåser. I mitten av natten föddes Jesus Kristus. Vid denna tidpunkt uppträdde himlen en särskilt ljusstarka stjärnor, utgjorde ett underbart ljus, Pine Christmas Tree slog direkt på det lilla palmträdet, cirklade i en vacker bländare. Sedan dess, små bruna träd i julen stod det för en härlig position.

Under de medeltida tiderna, den populära religiösa drama i Tyskland, i ett spel i Eden, efter skapandet av Gud, förråda Adam Eva Gud, leken med en täckt med äppelpalmer som representerar "livets träd" eller "Känn gott Och onda träd ". Senare flyttade livets brev i livets träd till hemmet, en symbol för frälsarens ankomst. Med utvecklingen av denna symbol, till femtonde århundradet, Pine julgran dekorerad tallar, det har blivit en sedvanlig.

Pine Tree Trees pekade på himlens rike. Stjärnorna prickade på toppen av trädet representerar den speciella stjärnan som leder den vise mannen till Betlehems söka efter Jesus. Ljuset av stjärnorna innebär att få ljuset från Herren Jesus Kristus. Gåvan under trädet representerar Guds gåva genom världens enda son: hopp, kärlek, glädje och fred. Så när julen dekorerar tallarna.

En legend om ursäktet av tallens träd: Det sägs att en bonde hade fått ett hungrigt och hungrigt barn i en snöig julnatt där han hade ätit en överdådig julmiddag. På marken och välsignad sa: "Nyårsdagen, grenens gåva, lämnar denna vackra granby, för att betala tillbaka din vänlighet." Barn kvar, bonden fann att trädgrenar blev till ett litet träd, han förstår bara deras mottagning. Originalet är en budbärare av Gud. Denna berättelse blir källan till tallet. Senare historiska data utgår, omkring 200 år på året, började Pine Christmas Tree att använda grenar som ornament, som ett sätt att fira julen.

Ett vintergröna träd med gran eller tallar med ljus och ornament har varit en del av julfirandet. Det moderna tallet härstammar i Tyskland. Tyskarna ordnade ett gran i trädgården av Eden i hemmet den 24 december, Adam och Dagens dag, och hängde kakorna på den och symboliserade helgedomen (Kristi försonings märke). Modern användning av alla typer av kakor istället för heligt bröd, men också ofta en symbol på Kristus ljus. Dessutom har inredningen ett jultorn, en trästriangelstruktur, det finns många små galler placerade Kristus staty, tornet dekorerat med vintergröna lövverk, Pine Christmas Tree ljus och en stjärna. Vid 1500-talet slogs jultorn och Eden träd i tallar för trädet.

Om dekorationen av tallarna i världen verkar världen vara ungefär densamma. Tallträd används i vintergröna träd, mestadels fyra eller fem meter höga palmer eller små tallar, planterade i en stor blomkruka inuti, trädet är fullt av färgglada ljus eller små ljus och sedan hänger alla sorters olika dekorationer Och band, samt barnleksaker och familjeåterförsäljare. Efter dekorationen är bra, på hörnet av vardagsrummet. Om den placeras i kyrkan, auditoriet eller offentliga platser, är tallarna relativt långa, Pine Christmas Tree men trädet kan också lägga presenten nedan.