Pine Tree Evergreen

Pine Tree Den julgrans symboliska betydelsen Eftersom tallet är vintergröna symboliserar detta vintergröna träd det kristna eviga livet som har tro på Kristus. Pekade trädplattor pekar på himlen. Stjärnorna prickade på toppen av trädet representerar den speciella stjärnan som leder den vise mannen till Betlehems söka efter Jesus. Stjärnans ljus betyder Herrens Kristus som ger världens ljus. Pine julgran Gåvan under trädet representerar Guds enda son till honom.

Eftersom tallet är vintergröna, symboliserar detta vintergröna träd det eviga livet som kristna har gett till Kristus. Pekade trädplattor pekar på himlen. Stjärnorna prickade på toppen av trädet representerar den speciella stjärnan som leder den vise mannen till Betlehems söka efter Jesus. Stjärnans ljus betyder Herrens Kristus som ger världens ljus. Gåvan under trädet representerar Guds gåva genom världens enda son: hopp, kärlek, glädje och fred.

Pine tree träd urval av tall grunder: eftersom jul är på vintern, Pine Christmas Tree så julgran används tallar är vintergröna träd. Eftersom tallet är vintergröna, symboliserar detta vintergröna träd det eviga livet som kristna har gett till Kristus.

Jul för att dekorera tallarna träd skäl:

Enligt journalerna för julanpassningen är det första pinjeträdet ett litet palmer på den vita sidan av staden. På första natten av Jesu födelse gick Jungfru Maria och Sten Julgran Joseph till den kalla staden, väldigt trött, Jungfruen föll på trädet en stund, den lilla palmen, som om favoriserades Vägen till börja sina grenar, till Jungfru Maria för att klara den kalla vinden som blåser. På mitten av natten föddes Jesus Kristus. Vid denna tidpunkt uppträdde himlen en särskilt ljusstark, utfärdat ett underbart ljus, Pine Christmas Tree slog direkt på det lilla palmträdet, cirklade i en vacker bländare. Sedan dess, små bruna träd i julen, stod det för en härlig position.

Medeltida tider, den populära religiösa drama i Tyskland, i ett Eden spel, efter skapandet av Gud, förråda Adam Eva Gud när leken med en täckt med äppelpalmer som representerar "livets träd" eller "vet gott och ont träd ". Senare flyttade livets brev i livets träd till hemmet, Pine Christmas Tree en symbol för frälsarens ankomst. Med utvecklingen av denna symbol, till det femtonde århundradet, dekorerade tallar, har det blivit en sedvanlig.

Pine Tree Trees pekade på himlens rike. Stjärnorna prickade på toppen av trädet representerar den speciella stjärnan som leder den vise mannen till Betlehems söka efter Jesus. Stjärnans ljus betyder Herrens Kristus som ger världens ljus. Gåvan under trädet representerar Guds gåva genom världens enda son: hopp, kärlek, glädje och fred. Så när julen dekorerar tallarna.

En legend om ursäktet av tallens träd: Det sägs att en bonde hade fått ett hungrigt och hungrigt barn i en snöig julnatt där han hade ätit en överdådig julmiddag. Pine julgran På marken och välsignad, sade: "Varje år är gåvan full av grenar, lämnar denna vackra granby, återbetala din vänlighet." Barn kvar, bonden fann att trädgrenar blev till ett litet träd, han förstår bara deras mottagning. Originalet är en budbärare av Gud. Denna berättelse blir källan till tallet. Senare historiska data utspelas, cirka 200 år på året, började använda grenar som ornament, som ett sätt att fira jul.

Ett vintergröna träd med gran eller tallar som består av ljus och ornament som en del av en julfirande. Det moderna tallet härstammar i Tyskland. Den 24 december anordnade tyskarna ett granträd (Edens trädens träd) hemma och lade kakorna på den, symboliserande helgedomen (Kristi försonings märke). Modern användning av alla typer av kakor istället för heliga kakor, Pine Christmas Tree men också ofta en symbol på Kristus ljus. Dessutom har inredningen ett jultorn, en trästriangelstruktur, det finns många små galler placerade Kristus staty, tornet dekorerat med vintergröna grenar och löv, ljus och en stjärna. Pine Christmas Tree Vid 1500-talet slogs jultorn och Eden träd i tallar för trädet.

Tallarna på trädets dekoration, världen verkar vara mycket densamma. Tallträd används i vintergröna träd, mestadels fyra eller fem meter höga palmer eller små tallar, planterade i en stor blomkruka inuti, trädet är fullt av färgglada småstearinljus eller små lampor, talljulgran och sedan hänger alla slags En mängd olika dekorationer och band, samt barnleksaker och familjeåterförsäljare. Efter dekorationen är bra, på hörnet av vardagsrummet. Om det placeras i kyrkan, auditoriet eller offentliga platser är tallarna relativt långa, men trädet kan också placeras under presenten.