PVC julgran är stabil och hållbar

Ett julgran av PVC-läder, kallad PVC-julgran

PVC Läder Material Egenskaper:

Det är faktiskt ett slags vinylpolymerisationsmaterial, och materialet är ett slags icke-kristallint material. PVC-material används ofta i själva användningen av stabilisatorer, smörjmedel, hjälpmedel, färgmaterial, anti-stötar och andra tillsatser. Det har fördelarna med icke-brandfarligt, höghållfastt, PVC-julgran väderbeständighet och utmärkt geometrisk stabilitet. PVC har ett starkt motstånd mot oxidanter, reduktionsmedel och syra. Det kan emellertid korroderas med koncentrerad svavelsyra, koncentrerad salpetersyra, PVC-julgran och gäller inte vid kontakt med aromatiska kolväten och klorerade kolväten.

PVC Läder Material Egenskaper:

Allmän färg ljus, korrosionsbeständig, stark och hållbar, det är världens favorit, ganska populär och används också ofta i kompositmaterial.

PVC-skinnmaterialfärg är olika, färgen är vacker; Tjockleken på huden är i allmänhet 1-20cm i 0,07-2mm; Beroende på kundens behov kan PVC julgran det producera en mängd olika bytbara julgranar.

Polyvinylklorid, den engelska förkortningen PVC (polyvinylklorid), är vinylkloridmonomeren (vinylkloridmonomer, förkortningen VCM) i peroxiden, azo-föreningen och så vidare initiatorn eller under ljuset, värmeverknings-polymerisationsreaktionsmekanismen av fria radikalen Polymerisationen polymeren. PVC-julgran Vinylkloridpolymerer och vinylkloridsampolymerer kallas vinylkloridhartser.

PVC är amorf struktur av vitt pulver, en liten grad av stöd, relativ densitet på ca 1,4, började glasens temperatur 77 ~ 90 ° C, 170 ° sönderdelas, den dåliga stabiliteten av ljus och värme i 100 ° C över eller efter en lång Sönderfallstid, sönderfall och producera väteklorid, PVC-julgran och ytterligare automatisk katalytisk sönderdelning, orsakar missfärgning. PVC-julgranens fysiska och mekaniska egenskaper reduceras också snabbt. I praktiska tillämpningar måste det sättas stabilisator för att förbättra värme och ljusstabilitet .

PVC julgran Produktionsprocess:

A. Leafproduktionsprocess:

1. Enligt kundens förfrågan leder ritlisten Iron Line (General 19-24 #), PVC-lädermaterial, efter att ritningsmaskinen trycker på mönstret, blir kombinationen halvfabrikat av bladformat;

2. Klipp de långa remsorna (i allmänhet 5,4 meter) av klipparen och skär i en viss längd av löv enligt produktionskraven (lämnar vanligen 8-40cm).

B. Wireproduktionsprocess:

Enligt produktionslistan tar PVC-julgran ut matchningsledningen (generellt 5-14 #), och sedan i enlighet med produktionsorder, genom rätningsmaskinen, flattmaskin, skärs i önskad storlek (allmän 8-70cm)

C. Slå på trädet, binda trädet till toppen:

1. Enligt produktionsorder, ledde till att skära tråd, löv, bomullslinje, PVC-julgran genom bindningsmaskinen bunden till en rotgren;

2. Enligt produktionslistan ledde man till att binda grenarna, stålröret, bomullslinjen, genom bindande trämaskinen i ett trä av halvfabrikat.

3. Enligt produktionslistan ledde man till att skära tråden, bladet, bomullslinjen, genom att koppla den övre maskinen fast i en trädplatta;

D. Montering, staplingsprocess:

1. Enligt produktionen listan, krage trädet, träd toppen, sedan röret kärnan, rörplugg, PVC julgran och slutligen monteras i ett färdigt träd,

2. Stackning så långt som möjligt, så att trädens löv inte kommer att fixa form, se vacker, det finns vitalitet; Häll inte högtrycket ihop, eftersom PVC-höjtrycket kommer att deformeras, om höjtrycket ihop, till förpackningen, kommer inte trädet att se ut.

Förpackningsprocess:

Enligt kraven ledde kartong, halvfabrikat, Tree Foot, manuell och sedan förpackning.

För julgransförpackningar är det bäst att producera sidopackning, i det här fallet till maximal skala för att säkerställa trädets vackra prestanda. I förpackningskraven på personalen kan inte pressa trädet, för att göra det lätt, att pakka den färdiga produkten, uppåt anmälan, kodhöga, PVC-julgran antalet konsekventa, lätta punkter.

För julgran jul är denna julgransglans bra, lätt, lätt att samla, billig, en bra julklapp. Om du går med några dekorationer, är effekten bättre och utseendet ser bättre ut!

PVC julgran En 265 yuan, PVC är PVC, den engelska förkortningen PVC (polyvinylklorid), vinylkloridmonomeren (vinylkloridmonomer, förkortningen VCM) i peroxiden, azoföreningen initiatorn och så vidare eller under ljuset, värmen Action-polymerisationsreaktionsmekanism genom friradikalpolymerisation av polymeren. Vinylkloridpolymerer och vinylkloridsampolymerer kallas vinylkloridhartser. PVC-julgran Dess material är ett slags icke-kristallint material. PVC-material används ofta i själva användningen av stabilisatorer, smörjmedel, hjälpmedel, färgmaterial, anti-stötar och andra tillsatser. Det har fördelarna med icke-brandfarligt, höghållfast, väderbeständighet och utmärkt geometrisk stabilitet. PVC har ett starkt motstånd mot oxidanter, reduktionsmedel och syra. Det kan emellertid korroderas med koncentrerad svavelsyra, koncentrerad salpetersyra och gäller inte vid kontakt med aromatiska kolväten och klorerade kolväten.