Pvc Christmas Tree Production Process

PVC läder natur:

Faktum är att det är en vinylpolymer, materialet är ett icke-kristallint material. PVC-material i själva användningen av ofta tillsatta stabilisatorer, smörjmedel, hjälpmedel, färgämnen, slagmedel och andra tillsatser. Med icke brännbarhet, hög hållfasthet, väderbeständighet och utmärkt geometrisk stabilitet. PVC har ett starkt motstånd mot oxidanter, reduktionsmedel och starka syror. PVC-julgran kan emellertid starkt oxideras syra, såsom koncentrerad svavelsyra, koncentrerad salpetersyrakorrosion och gäller inte med aromatiska kolväten, klorerade kolväten i kontakt med tillfälle.

PVC läder funktioner:

Allmänt ljus färg, korrosionsbeständig, hållbar, det är dagens världs favorit, ganska populär och har också använts i stor utsträckning i ett syntetiskt material.

PVC läderfärg och diverse, ljus färg; Läderbredden är generellt i 1-20 cm; Tjocklek i allmänhet i 0,07-2 mM; enligt kundens behov, kan producera ett varierat mönster av julgranar.

PVC julgran produktionsprocess:

A. Leafproduktionsprocess:

1. Enligt kundens krav ledde dragkabeln (i allmänhet 19-24 #), PVC-läder; Efter att ha dragit maskinen präglad, PVC-julgran kombinerad i en halvfabrikat av bladtyper.

2. genom gräsklipparen för att dra den långa remsan (vanligtvis 5,4 meter) enligt produktionskraven skär i en viss längd av löven (lämnar vanligen 8-40CM);

B. trådproduktionsprocess:

Enligt produktionen av singel, leda matchande ledningen (vanligtvis 5-14 #), och sedan i enlighet med produktionen av singel, genom rätningsmaskinen, flattningsmaskin, skär i önskad storlek (i allmänhet 8-70cm)

C. bunden, bunden träd, bunden trädprocess:

1. Enligt produktionen av en singel, leda till att skära tråd, löv, bomullstråd, bunden av en bunt av rotgrenar;

2. Enligt produktionen av singel, ledde för att binda en bra gren, stålrör, bomullstråd, PVC-julgran bunden av ett träd bunden till ett träd halvfabrikat träd;

3. Enligt produktionen av en singel, leda till att skära tråden, löv, bomullslinjer, bundet genom en slipsmaskin bunden till en trädträ topp;

D. montering, staplingsprocess:

1. Enligt produktionen av en singel, bunden för att knyta trädet, trädplanten, PVC julgran och sedan på en bra rörkärna, rörplugg och slutligen monterad i ett färdigt träd,

2. staplade så långt som möjligt stå, så att bladen inte kommer att forma, ser vacker ut, det finns vitalitet; Inte stapla ner tillsammans, eftersom PVC material stapel under en lång tid kommer att deformeras, om stapeln ihop, till förpackningen, Träet är inte som det.

Pvc julgran förpackningsprocess:

Enligt kraven, ledande kartonger, halvfärdiga träd, trädfötter, broschyrer och sedan förpackningar.

För julgranförpackningen är det bäst att producera sida vid sida, så att trädets maximala skal kan garantera trädets estetiska prestanda. PVC julgran i förpackningskraven personalen kan inte pressa trädet hårt, gör det lätt, färdiga produkter, för att markera upp, staplarna snyggt, antalet konsekventa, lätta att peka.

För julklapp är detta julgrans glansigt, lättviktigt, lätt samling, billigt, en bra present till jul. Om det är kombinerat med vissa dekorationer, är effekten bättre, se bättre ut!