PVC julgran med icke brandfarligtPVC för det vita pulverets amorfa struktur, graden av förgrening är relativt liten, den relativa densiteten 1,4 eller så började glasövergångstemperaturen på 77 ~ 90 ° C, 170 ° eller så, bryta ner stabiliteten Av ljus och värme dålig, över 100 ° C eller efter långvarig solexponering kommer den att sönderdelas och producera väteklorid och ytterligare automatisk katalytisk sönderdelning, orsakar missfärgning, fysiska och mekaniska egenskaper sjunker snabbt, i praktiska tillämpningar måste tillsättas stabilisator för att förbättra Stabilitet i värme och ljus.

Industriell produktion av PVC-molekylvikt ligger i allmänhet inom området 50 000 till 110 000, med en stor polydispersitet ökar molekylvikten med minskningen av polymerisationstemperaturen; Ingen fast smältpunkt, 80 ~ 85 ° C började mjukna, 130 ° C i ett visköst tillstånd, började 160 ~ 180 ° att byta till visköst flöde; Har bra mekaniska egenskaper, draghållfasthet på ca 60MPa, slaghållfasthet på 5 ~ 10 kJ / m2; Utmärkta dielektriska egenskaper.

PVC var världens största tillverkning av allmän plast, PVC-julgran ansökan är mycket omfattande. I byggmaterialet används allmänt industriprodukter, dagliga behov, golvläder, golvplattor, konstläder, rör, tråd och kabel, förpackningsfilm, flaskor, skummaterial, tätningsmaterial, fiber mm.

PVC är polyvinylklorid, engelska kallad PVC (Polyvinylklorid), vinylkloridmonomer (vinylkloridmonomer, benämnd VCM) i peroxiden, azoföreningarna och andra initiatorer; PVC-julgran eller i ljuset, värme Polymeriserad genom polymerisation av friradikalpolymerisation. Vinylkloridhomopolymer och vinylkloridsampolymer som kollektivt kallas vinylkloridharts. Materialet är ett icke-kristallint material. PVC-material i själva användningen av ofta tillsatta stabilisatorer, smörjmedel, hjälpmedel, färgämnen, slagmedel och andra tillsatser. Med icke brännbarhet, höghållfast, PVC-julgran väderbeständighet och utmärkt geometrisk stabilitet. PVC har ett starkt motstånd mot oxidanter, reduktionsmedel och starka syror. Det kan emellertid starkt oxideras syra, såsom koncentrerad svavelsyra, koncentrerad salpetersyrakorrosion och gäller inte med aromatiska kolväten, klorerade kolväten i kontakt med tillfälle

PVC julgran är en viktig sak för amerikansk familj jul, för dem finns det inget PVC julgran Julen heter inte jul. I Kina, före julen måste PVC-julgran förbereda PVC-julgranartiklar, eftersom det ursprungliga PVC-juleträdet kommer att gå till skogen för att se ett träd, men du kan också använda det artificiella PVC-juleträet för att öppna, det vanliga Konstgjord PVC julgran, är tillverkad av PVC-material fjäderblad inslaget metall stent gjord av mindre konstgjorda PVC-julgran några kommer att fästas av träet avskuren från basen. Storlek från 5 cm högt placerad på bordet av ornament, till 200 cm stort arrangemangsträd. Under de senaste åren, mer populär en "fiberoptisk PVC julgran", så länge som strömmen kommer att anslutas till en annan nyans.

Om du dekorerar ett 6-fots PVC-julgran, kommer PVC-julgran att behöva ungefär sex ljusledningar, var och en med 100 ljus, varje ljus från grenarnas rötter till toppen, vänd sedan tillbaka och linda runt grenarna för att göra Det fast. Men också i trädet för att hänga några äpplen, tallkottar, knyta röda silkefestivalen, avdelningen för färggodis, söt aprikos, det finns underbara bebisar och andra leksaker, såväl som små presentförpackningar. Det genomsnittliga arrangemanget av belysning är den punkt som kan läggas runt PVC-juleträdet eller lindas upp och ner.

PVC julgrans smycken som:

1, trädstjärna: trädstjärna sätts i PVC-julgran på en stjärna, som en PVC-julgrans krona, med toppen av träklänningen, bär "krona" PVC-julgran blir ganska Xianqi. PVC-julgran En del av trädets topp kan också laddas lätt och blinkar mycket iögonfallande.

2, marionett: klä i det vackra PVC-trädet på grenens grenar hängande på en vacker liten marionett, låt barnen lägga ner den.

3, snöflingor: grön PVC i julgran täckt med olika färger efter dekorationerna, kommer du fortfarande att känna som något mindre. Ja, det är vita snöflingor. Samtidigt kan du köpa lite stor snö som hänger på taket, du kan njuta av snön i rummets känsla.

4, klockor: bells både från födelsen av den kristna födelsen (Frälsaren kom) glädjen av klockan från betydelsen av klockans glädje men också av bandet till klockorna så att folk kan återvända till Guds Sidan kommer inte att gå vilse Meningen med ringen på samma gång driver också meningen med demoner.

5, äpplen och rubin: äpplen eller röd jade, även känd som ornament, till Adam förde fruktens ursprungliga synd, som Eden fruktens visdom, symboliserar inte bara frukten för att få fruktbar eller glad frukt, röd jade som en Träd i trädgården för att få evigt liv, och symboliserar ibland också evigt.

6, jul lång grön ring: Västra länder Juldekorationer vid dörren med dekorationer, vanligtvis med grönt löv eller rotting (lösa hår, tallnålar, etc.) och silvermetall och guldklockor med rött band De huvudsakliga färgerna i grönt, Vit, gul, röd på uppdrag av glada festivaler, PVC julgran som läser glada chrismas, eller förkortas som x'mas.

PVC julgransdekorationer Utöver de ovanstående flera av de viktigaste smyckenna, men också julkulor, röd lås guldkant båge, snöboll och en mängd färgade band och så vidare. Dessa saker gör det lättare att klä PVC-julgran vackrare, atmosfären av festivalen mer rik.