Granen har blivit den mest trafikerade prydnaden i julstämning


Granen har en rikedom av kristen religiös betydelse, det kan vara representerade: trädet i paradiset, livets träd av Kristi kors, om påven i den ”tysta Record” nämna sina egna i visionen av livets träd, föder detta träd 12 uppsättningar terapeutiska frukt varje månad. Julgransdekorationer och små presenter, festligare gynnsam menande.

Ursprung:

Julgranen härstammar förmodligen från ett religiöst drama som var populär i tidiga medeltiden, den 'Paradise spela', julgranen som arrangerades i en kyrka eller town square i Europa.

Detta drama berättar historien om mänskliga varelser 'framställning av de ursprungliga morföräldrar' i paradiset fram till födelsen av Jesus Kristus i Betlehem. Det kommer alltid att finnas ett stort träd med ett äpple och en symbol för paradise på scenen.

Människor började snart, en jul-anpassad: hängande gåvor på 'paradise träd' hemma och tända ljus för att fira födelsen av Jesus Kristus för att återta paradis för mänskligheten.

Moderna granen härstammar från Tyskland, julgran och sedan blev gradvis populär i världen, en av de mest kända traditionerna julfirande. Vanligtvis människor sätta en evergreen som en tall i ett hus eller utomhus runt jul och dekorera med julbelysning och färgglada dekorationer. Och sätta en ängel eller en stjärna på toppen av trädet.

En julgran är en vintergröna träd dekorerad med ljus och dekorationer. Som en av de viktiga delarna av jul, moderna julgranar har sitt ursprung i Tyskland, julgran och sedan blev gradvis populär i världen, en av de mest kända traditionerna julfirande.

Ett stort antal tyskar emigrerade till USA år 1830. Dessa människor är katolik och Christian, mestadels utspridda i New York och över hela England. Sin julgran uppmärksammats och imitation av lokalbefolkningen, och senare granen blev populär i amerikanska kyrkor och familjer. Julgran i världen, särskilt i Europa, Amerika och Australien, julgran har blivit de mest livliga, härlig dekorationer, prickade med färgglada julen, men också symboliserar glädje och hopp.

Ursprunget till julgran har olika legender och berättelser. Vissa legender av Guds budbärare inkarnera som en liten pojke, efter som du underhålls av en fattig familj, julgran sätta en gren på marken, granen är full av gåvor och vissa säger att granen är för Jungfru Maria skyddsrummet trädet snö. I själva verket granen att uppfylla dessa villkor: barrträd, vintergröna, julgran mitt i Europa har en fördelning, trädformen att återge trekantiga. Träd som uppfyller dessa villkor kan faktiskt användas som ”julgranar”.