Julgranen har sitt ursprung i Tyskland


Moderna julgranar härstammar i Tyskland, och senare gradvis populära i världen, som julafton i en av de mest kända traditionerna. Ofta människor i julen före och efter en vintergrön växt som tall in i huset eller utomhus och dekorerade med julljus och färgdekorationer. Och lägg en ängel eller en stjärna ovanpå trädet.

Hur dekorerar julgran?

Den allmänna julgranen är gjord av pvc material fjäderblad inslaget metall stent, det mindre konstgjorda julgran kommer att fästas av träet avskuren från basen. Julgranstorlek från 5 cm högt placerad på bordet av prydnadsföremål, till 200 cm stort layoutträd. Under senare år, mer populär ett "fiberoptiskt julgran", så länge som strömmen kommer att anslutas till en annan nyans.

Hur dekorerar julgran två?

Om det är en större julgranstorlek, brukar den första bunten av hela buntet för att underlätta hanteringen, köpet och sedan släppas. Julgran Var uppmärksam på att hela grensträckan ser ut att vara vid liv, men grenarna ordnar inte för snyggt, för att behålla en liten naturlig form är bättre.

Hur dekorerar julgran tre?

Sedan bundet till ett litet smycke, måste toppen välja en mer bländande smycken, har slutändan av effekten, den vanliga är den gyllene femuddiga stjärnan, julgran du kan sätta en delikat jultomte dockor. Om du vill lägga till kommer automatiskt att stänga av de blinkande jullamporna, men också uppmärksamma om nätkabeln är tillräckligt lång, om ledningen har undvikits gånglinjen, är varje ljuslinje ordentligt fastsatt, var särskilt uppmärksam på om spänningen är tillräcklig.