Julgranen har sitt ursprung i Tyskland

Julgranen har en mycket rik kristen religiös betydelse, den kan representera: trädets träd, korsfästelsen av trädets liv, Johannes apostlar i den "tysta skivan" som nämns i gudarna se livets träd, julgran Varje månad föddes tolv grupper av frukt med terapeutisk effekt. Julgransdekoration och små gåvor, mer festlig lycklig mening.

Ursprung:

Julgranen är förmodligen härledd från det tidiga medeltidens religiösa drama - "paradiset", som kommer att anordnas i det temporära kapellet eller torget i Europa.

Detta drama berättar om människans berättelse från "övergången till morföräldrarna" i paradiset tills "Jesus Kristus föddes i kylan". Julgran På scenen kommer det alltid att finnas ett träd som hänger från äpplet, en symbol för paradisträd.

Snart började människor en julanpassning: Hemma paradis träd hänger gåvor, men pekar också på ljuset för att fira Jesus Kristus födelse för mänskligt återtagande paradis.

Moderna julgranar härstammar i Tyskland, och senare gradvis populära i världen, som julafton i en av de mest kända traditionerna. Ofta människor i julen före och efter en vintergrön växt som tall in i huset eller utomhus, julgran och dekorerade med julljus och färgdekorationer. Och lägg en ängel eller en stjärna ovanpå trädet.

Julgran är ett vintergrönt träd med stearinljus och ornament som dekorerar granar eller tallar som en del av julfirandet. Modernt julgran har sitt ursprung i Tyskland. Den 24 december anordnade tyskarna ett granträd (Edens trädens träd) hemma och lade kakorna på den, symboliserande helgedomen (Kristi försonings märke). Modern användning av alla typer av kakor istället för heliga kakor, men lägger ofta också till en symbol på Kristus ljus. Dessutom har inredningen ett jultorn, julgran är en trästriangelstruktur, det finns många små galler placerade Kristus staty, tornet dekorerade med vintergröna grenar och löv, ljus och en stjärna. Vid 1500-talet slogs jultorn och Eden träd i julgranar.