Julgranen symboliserar livHar en julgran att förbereda en julgran att öka glädjen i festivalstämning. Julgranar är oftast gjorda av vintergröna träd som ceder, en symbol för liv för evigt. Trädet är inredda med en mängd färg blommor, leksaker, ljus, stjärnor, hänga en mängd julklappar. Julnatten, människor sjunger och dansar runt granen, njuta av glädjen.

Bruksmodellskydd består av följande komponenter: den övre grenen, julgran förbindande hylsa, den lägsta grenen och leaf anslutning hylsan och våren lappa. Nyttighetsmodellen är ansluten med den anslutande grenen av den övre grenen och den lägsta grenen eller grenen och anslutande hylsan stabiliteten i det befintliga träd träd trädet är dålig, hela trädet är inte stark, lätt att lösa, julgran fula och andra brister, och att stärka stabiliteten i hela trädet, fasthet, stabiliteten i trädet, lätt för att installera, julgran funktionella och praktiska som en hela vacker och lätt att ta isär och så vidare.

Västerlänningar att rött, grönt och vitt för jul färg, julen kommer hem varje familj måste använda jul färg för att dekorera. Röd

Färgerna är julblommor och julljus. Julgranen är främsta prydnaden av jul, med avverkning av fir, julgran cypress var en tornformade vintergröna träd dekoration. Julgran hänger över de färgglada lyktor, gåvor och pappersblommor, men även upplysta jul ljus.

Det sägs att julgranen först dök upp i antikens Rom i mitten av December Nongshen Festival, tyska missionären Nicholas på 700-talet med vertikala trädet tillägnad med barnet. Då tyskarna satte 24 December som festivalen av Adam och Eva, julgran och sätta på ”trädgården av trädgården” som symboliserade Edens lustgård, och hängde cookies på vägnar det heliga brödet, symboliserar försoningen, och ljuset och en symbol för Kristus. Till 1500-talet, religiösa reformatorn Martin Luther, för att få en stjärna i julnatten, utformat för att fastställa ett hem hemma med ljus julgran. Men väster om ursprunget av julgranen är ett annat populärt talesätt: det finns en bra bonde, på juldagen, julgran varmt uppskatta ett vandrande barn, sära, barnet vikta en gren som infogas på marken grenar växa träd, barnet pekade på trädet för att bönderna sade att varje år idag, julgran träden är täckta med gåvor att återbetala din gästfrihet. Så se dagens människor granen är alltid täckt med en liten present.