Utvecklingen av tallskogar



Enligt journalerna för julanpassningen är det första tallet ett litet palmer på västra sidan av den vita staden. På första natten av Jesu födelse gick Jungfru Maria och S: t Josef till den kalla staden, mycket trött, Jungfruen föll på trädet ett tag, det lilla palmet, som om det var gynnat. , Till Jungfru Maria för att motstå den kalla vinden som blåser. I mitten av natten föddes Jesus Kristus. Vid denna tidpunkt uppträdde himlen en särskilt ljusstarka stjärnor, utgjorde ett underbart ljus, Pine Christmas Tree slog direkt på det lilla palmträdet, cirklade i en vacker bländare. Sedan dess, små bruna träd i julen stod det för en härlig position.

Medeltida tider, det populära religiösa dramatiet i Tyskland, i ett Eden spel, efter att Guds skapelse hade förgett Adam Eve Gud när leken med en täckt med äppelpalmer som representerar "livets träd" eller "vet gott och ont Träd ". Senare flyttade livets brev i livets träd till hemmet, Pine Christmas Tree en symbol för frälsarens ankomst. Med utvecklingen av denna symbol, till det femtonde århundradet, dekorerade tallar, har det blivit en sedvanlig.

Pine Tree Trees pekade på himlens rike. Stjärnorna prickade på toppen av trädet representerar den speciella stjärnan som leder den vise mannen till Betlehems söka efter Jesus. Pine Christmas Tree Ljuset av stjärnorna innebär att få världen till ljuset av Jesus Kristus. Gåvan under trädet representerar Guds gåva genom världens enda son: hopp, kärlek, glädje och fred. Så när julen dekorerar tallarna.

En legend om ursäkterna av tallens träd: Det sägs att en bonde hade fått ett hungrigt och hungrigt barn i en snöig julnatt där han hade en god julmiddag och barnet hade avskedsfyr på marken och välsignad Sade: "Nyttårsdag, grenens gåva, Pine Christmas Tree lämnar denna vackra Sugimura, betala din vänlighet." Barn kvar, bonden upptäckte att trädgrenar faktiskt blev till ett litet träd, han förstår bara deras mottagning. Originalet är en budbärare av Gud. Denna berättelse blir källan till tallet. Senare historiska data utspelas, omkring 200 år på året, började använda grenar som ornament, som ett sätt att fira jul.

Ett vintergröna träd med gran eller tallar som består av ljus och ornament som en del av en julfirande. Det moderna tallet härstammar i Tyskland. Den 24 december varje år inrättade tyskarna ett granträd (Edens trädens träd) hemma och sätta kakorna på det, Pine Christmas Tree som symboliserar helgedomen (Kristi försonings märke). Modern användning av alla typer av kakor istället för heliga kakor, men lägger ofta också till en symbol på Kristus ljus. Dessutom har inredningen ett jultorn, en trästriangelstruktur, det finns många små galler placerade Kristus staty, tornet dekorerade med vintergröna grenar och löv, ljus och en stjärna. Vid 1500-talet slogs jultorn och Eden träd i tallar för trädet.

Tallarna på trädets dekoration, världen verkar vara liknande. Tallträd används i vintergröna träd, mestadels fyra eller fem meter höga små palmer eller små tallar, planterade i en stor blomkruka inuti, trädet är fullt av färgglada ljus eller små lampor och sedan hänger alla slag. En mängd olika Dekorationer och band, samt barnleksaker och familjeåterförsäljare. Efter dekorationen är bra, på hörnet av vardagsrummet. Om det placeras i kyrkan, auditoriet eller offentliga platser, är tallarna relativt långa, men trädet kan också placeras under presenten.