Vikten av julgransljus

1, först är att välja lämplig plats på heminredning julgran.

Du kan driva dörren från dörren till se där första förlägger ofta faller hemma, där platsen är den ljus samla, denna tid kan vi sätta julgranen där, men, såsom kanten av fönstret öppen spis eller i utkanten av väggen , är också rätt plats.

2, Välj de lämpliga julgransljus.

Dekoration av festivalen bör återspegla dina personliga preferenser. Om du gillar mer traditionell stil, välja att använda typ av stora olika färger av glödlampor; Julgran med ljus om du vill spara energi för att rädda planeten, välja energibesparande LED Christmas tree light bar.

3, hur många julgransljus

Expert Tips: 7 fot höga julgran, åtminstone använda 500 små lampor; varje högre än 1 fot kommer att öka 100. Om du gillar en mer strålande look, kan du använda 150 lökar per fot hög. Naturligtvis, bredden på granen bör också inkluderas, jul träd med ljus desto större veckan granen, fler lökar behövs.

4, redo verktyg

Varje år i USA, eftersom dekoration av granen skadade nödnummer av mer än 15.000, därför i utsmyckningen av julgranen kom ihåg att förbereda lämpliga verktyg. Såsom användning av elektrisk stege i stället för nonchalant att hitta en pall pad hög; användning av standard tråd och förlängning strömsladd; varje sträng av julgran lampor på lampan inte kan plocka för mycket, om 500 för en sträng julgran med ljus om du behöver mer delas i flera strängar är kopplade till kontakten.

5, granen lyser upp tillsammans

Kommer att vara insvept i granen på de första julgransljus till en boll, det låter lite överflödig. I själva verket kan detta undvikas i utsmyckningen av julgransljus mellan den trassliga tillsammans, dessutom är det praktiskt att ta klockan trädet lampor, hand slingrande, inte röra, julgran med ljus trotsat snubbelrisk egna.

6, enkel slingrande metod

Först vända julgran lampor, så att när du kan intuitivt se bildandet av mönstret, från toppen av trädet ner att dekorera.

Om julen träd i hörnet, kan du från sidan av trädet inblandade till andra sidan, julgran med ljus längs framsidan av julen träd har inretts till botten kan vara.

Om granen är placerad framför fönstret, kan du promenera runt trädet 360 grader, innan och efter du kan se ljuset.

Som chic vertikala linjer är också mycket enkel, men avståndet under raden att vara större, för att matcha formen på trädet.

Vill du göra ljuset lite 3D känsla, julgran med ljus du kan svepa mellan grenarna i trädet trädet lamporna.

Kort sagt, din semester som du vill ha den.

7, den belysning arrangemanget för Avancerad prompt

en, kommer att vara olika färger julgran lampor lindade ihop vackrare. White Christmas tree lights, och sedan lägga en monokrom eller flerfärgade julgran Belysning ovan.

b, med laddningsbara låt lykta, tråd hängare och några naglar för att producera en mängd olika former av konst julgransljus. Först skär kroken på toppen av den hängare, och sedan twist det in i ett träd, stjärna eller andra formar med tång, och sedan lindade runt julgransljus, och slutligen hänger på kanten av bokhyllan eller kanten av fönstret.

c, julgransljus insvept i trädet utomhus. Först lindade runt stammen, julgran med ljus och sedan lindade mot slutet av grenarna. Efter natten, kan du se hela trädet lyser upp, som en saga-effekt.

8, efter säsongen erkännanden

Vanligen före alla hjärtans dag, att granen ta bort dessa dekorativa lampor. Att städa upp trädet när trädet från botten av trädet började långsamt vända julgran lampor till en boll, julgran med ljus och slutligen kan vara ett rimligt sätt att samla in i skåpet nästa år och sedan använda.