Ursprunget till julgran

Det sägs att en bonde hade fått en hungrig pojke i en snöig julkväll där han hade ätit en överdådig julmiddag och barnet hade avskedat en grangran och välsignad och sa: "I dag är gåvan full av Grenar, lämnar denna vackra granby, återbetala din vänlighet.

Efter att barnet lämnade, upptäckte bonden att trädgrenarna blev till ett litet träd, insåg han att hans mottagning ursprungligen var en budbärare till Gud. Julgran Denna berättelse är källan till julgranen. Julsocks legend

För länge sedan fanns en vänlig aristokrat, hans fru dog av sjukdom och lämnade honom och hans tre döttrar. Adeln försökte mycket uppfinningar, misslyckades, men tömde också pengarna, så de var tvungna att flytta till en bondgård, hans döttrar var tvungna att laga mat, sy och rengöra.

Några år senare gick döttrarna till åldern för äktenskap, julgran fadern blev mer deprimerad, för att han inte hade pengar till sina döttrar att köpa dowry. En natt tvättade döttrarna klänningarna och hängde strumporna framför eldstaden. Efter att de heliga Nicholas kände sin fars situation kom de till deras hus den natten. Han såg familjen från fönstret och sov och märkte tjejens strumpor. Omedelbart tog han ut tre påsar med guld ur fickan från skorstenen på ett kast, faller bara i tjejerna i strumporna.

Nästa morgon vaknade döttrarna för att hitta sina strumpor fyllda med guld, tillräckligt för att de skulle köpa brudgummen. Aristokratin och kan därför se sin dotter gift, julgran från och med då att leva ett lyckligt liv.

Senare har barnen runt om i världen arvet traditionen att hänga julstrumpor. I vissa länder har barnen andra liknande tullar, som i Frankrike, barnen lade skor bredvid eldstaden och så vidare.

En magisk legend om julgranen

Jul kommer från den kristna bibeln, julgranen är baserad på julens anpassade poster, från den vita kalla stadsgatan på ett litet palmer.

Enligt de relevanta dokumenten, dagen före födelsen av Jesus, Jungfru Maria och sedan hennes vän av St Joseph under resan, hade det mycket svårt. Vid den här tiden går julgran till den vita staden, har varit väldigt trött. Därför bestämde sig Maria för att sitta på vägen av ett palme, vila ett tag och skynda sedan. Men vid det här tillfället börjar det lilla bruna trädet som en persons tankar, långsamt börja sina grenar, för Maria och St Joseph att blockera kyla, så att Jungfruen undviker den kalla vindangreppet. På den här natten föddes Jesus. Vid denna punkt kommer en ljus stjärna att skicka sitt ljus till toppen av det bruna trädet, ovanligt vacker magi. Sedan dess är juleträdet populärt i jul på ett ställe. Fram till idag har en rad julgranar varit i december, och ger oss obegränsad reverie och lycka.