Vindriktningsmetoden för julgranlampa

Fler och fler människor med Kristus blåser jul, oundvikligen för att dekorera julgranavgiften. Julgranlampan är den mest grundläggande dekorationen, andelen är lämplig, den slingrande hängande graciösa julgranlampan kan göra festivalen mer rörlig och mer glänsande. Men hur mycket är julgranlampan, hur man väljer hur man lägger på den? Här illustrerar vi några av grunderna i julgranljus på ett grafiskt sätt.

1, den första är att välja rätt ställe att dekorera julgran.

Du kan skjuta dörren genom dörröppningen för att se var det första ögat ofta faller hemma, där ljuset samlas, och den här gången kan vi placera julgranet där, men julgran med ljus som kanten på eldstaden eller Fönstermur, är rätt plats.

2, välj rätt julgranljus.

Festivalen dekoration bör spegla din personliga preferens. Om du föredrar en mer traditionell stil, välj en glödlampa med ett brett utbud av färger, julgran med ljus och om du vill spara energibesparande planeten väljer du en energieffektiv LED-julgranlampa.

3, hur många lampor behöver du?

Expert TIP: Den 7-fots höga julgran, minst 500 små ljus, varje 1 meter högre än 100. Om du gillar ett ljusare utseende kan du använda 150 lökar per fot. Naturligtvis, för att beräkna bredden på julgranen, ju större omkretsen av julgran, Julgran med Ljus ju mer glödlampan behöver.

4, få redskapen redo.

Varje år i USA är antalet personer som är skadade i julgranens dekoration över 15 000, så kom ihåg att förbereda rätt verktyg innan du dekorerar julgran. Till exempel, använd en elektrikerens stege istället för en pall för att höja den. Julgran med ljus använder en vanlig tråd och kraftförlängning; Glödlampan på varje julgran kan inte vara för mycket, cirka 500 är en sträng, om flera behöver delas upp i flera strängar för att ansluta till kontakten.

5 lyser julgran upp regementet

Julgranlampan som skulle ha blivit omslagen runt julgran var först satt i en grupp, som låter överflödig. Faktum är att detta kan undvikas i dekorationen av julgranljusen som sammanfogas tillsammans, dessutom är julgran med ljus också lätt att ta julgranlampan, en handlindning, inte rörig, riskerar risken att trippla sig.

6, enkel lindning metod

Först julgranlampan, så att du i visuell tid kan se visuellt mönstret, från toppen av trädet dekorerat nedåt.

Om julgran är placerad i ett hörn kan julgran med ljus dras från ena sidan av trädet till den andra sidan längs framsidan av julgran till botten.

Om julgran är framför fönstret kan du vrida trädet 360 grader och se ljusen fram och tillbaka.

Gilla den eleganta vertikala linjen? Också mycket enkelt, bara linjen under avståndet för att vara större, för att matcha formen av trädet.

För att göra ljusen lite 3D kan du linda trädljusen mellan grenarna.

Med ett ord njuter du av din semester.

7, belysningen av de avancerade tipsen

A, det är vackrare att slå samman de olika färgerna på julgranljusen. Vita julgran Ljus är de viktigaste, Julgran med ljus och lägg sedan till ett monokromt eller mångfärgat julgranljus.

B, använd uppladdningsbara ljussignaler, trådhängare och naglar för att göra olika former av julgranljus. Klipp kroken över hängaren och vrid den i ett träd, stjärna eller annan form med en klämma, vrid sedan julgranlampan och häng den vid kanten av bokhylla eller kanten av fönstret.

C, linda julgranljusen runt utomhus. Vik upp stammen först och vrid den sedan mot grenens ände. Efter nattfall, julgran med ljus kan du se hela trädet tända upp som en saga effekt.

8, efter säsongen att ta emot

Vanligtvis före Alla hjärtans dag, för att ta bort dessa dekorativa ljus av julgranen. Rengör julgranljusen från botten av trästart och sakta slingra julgranlampan i ett regement, äntligen kan det vara allt rationellt i skåpet nästa år att använda.