3 plus tre personers tält

chatta nu
Produktinformation

Produktbeskrivning
Coleman kusten 3 plus tre personers tält har robust, stabil och byggd för lätt pitching. Denna tunneltält ger tillräckligt utrymme för tre personer med gott om levande och utrymme att hantera alla dina kit, även på längre vistelser.
Bo skyddade från utomhus element med den stigande golvsöm som kombinerar känslan av komfort som du får med en insydda golvsöm med ventilation och lätt rengöra funktionerna i en traditionell platta golvsöm. Optimalt luftflöde är viktiga fokus på denna design med en extra ventilation kakel att se till att luften cirkulerar i hela tältet. Detta tält kommer med sovalkov på 4,2 ㎡, förvaringsutrymme om 3.78 ㎡, pitching ytan av 26 ㎡ och 140 cm takhöjd.
Sovrummet har också stark och motståndskraftig polyeten. Ventilerande polyester och innertältsdörr mesh inre är lätta och bugg-resistent. Avsnitten pole är korta nog för dem att packas lätt in i en ryggsäck. Den riser golvsöm tillåter sval luft att komma in på basen av tältet och sedan varm luft pressas genom panelerna ventilation.
Har två dörrar så du inte behöver åter pitch om vindriktningen ändras. Optimalt säkerställa plats kille-linjer längs polackerna och runt tältet stabilitet i höga vindar. Y-kille-linjerna ger stöd men mindre belastning på tältstänger. Upp i en pitching möjliggör snabb och enkel pitching, inre sovrummet är pre bifogade och det kan vara kvar i när du packar tältet bort.
Färgkodade stolpar och stångkanaler och sovrum inre krokar minimera pitching fel. PVC fönster öka synligheten och tillåta ljuset in i tältet men ger avskildhet när det behövs. Power cord ventilen är en bekväm öppning så att du kan köra en El-kabel in i tältet, har också många innerfickor.

Förfrågning